Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Valilikten meteorolojik uyarı

Valilikten meteorolojik uyarı

Tarih 25 Temmuz 2015, 11:18 Editör PINAR YILMAZ

Valilikten meteorolojik uyarı

Valilikten meteorolojik uyarı Kırıkkale Valiliği hava sıcaklıklarına karşı halkı uyardı. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıkacağı uyarısında bulunan Valilik, vatandaşlara tedbir almaları yönünde duyuruda bulundu. SICAKLIKLAR ARTACAK Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Ülkemizin genelinde etkili olan sıcak hava dalgasının, Cuma günü ve hafta sonunda Karadeniz bölgesinin iç kesimleri, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde, Pazar gününden itibaren ise Marmara bölgesinde hissedilir derecede sıcaklık artışlarına sebep olacağı beklenmektedir. İç bölgelerimizdeki hava sıcaklığının mevsim normallerinin yer yer 3 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. En yüksek hava sıcaklıklarının; Ankara ve İzmir´de 37, Konya ve Kayseri´de 36, İstanbul´da 33, Manisa, Denizli ve Edirne´de 39, Adana ve Antalya´da 35, Karabük ve Tokat´ta 39, Diyarbakır´da 42 Şanlıurfa´da 43, Elazığ´da 40 ve Erzurum´da 33 dereceye ulaşması beklenmektedir.”

Bu haber 1086 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi