Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BİR GÜNDE İKİ ŞEHİT İLE KIRIKKALE YE ATEŞ DÜŞTÜ

BİR GÜNDE İKİ ŞEHİT İLE KIRIKKALE YE ATEŞ DÜŞTÜ

Tarih 16 Ağustos 2015, 15:30 Editör PINAR YILMAZ

BİR GÜNDE İKİ ŞEHİT İLE KIRIKKALE YE ATEŞ DÜŞTÜ

Şehidimiz Kırıkkaleli KARS´ta PKK´lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada 1 astsubay şehit oldu, 3 terörist öldürüldü. Şehit olan askerin Jandarma Özel Harekat Timi´nde görevli astsubay başçavuş Nurettin Öztürk olduğu öğrenildi. ŞEHİT HABERİ GELDİ Sabah saatlerinde Kağızman İlçesi´nin Karakale mevkisinde arama tarama faaliyeti sürdüren jandarma Özel Hareket Timleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. 1 astsubay şehit olurken 1 asker de yaralandı. Kars Kafkas Üniversitesinde tedavi altına alınan yaralı askerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Jandarma Alay Komutanı Albay Murat Kınay da hastaneye gelerek yaralı askeri ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Öte yandan Kars Valiliği tarafından, Selçuklu Türklerinin Ani Harabeleri´nden Kars´a girişlerinin 951´inci yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin, askerin şehit olması nedeniyle iptal edildiği açıklandı. GEÇİCİ OLARAK GELMİŞ Kars´ta PKK´lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada şehit düşen astsubay başçavuşun Kırıkkale nüfusuna kayıtlı 35 yaşındaki Nurettin Öztürk olduğu açıklandı. Erzurum Jandarma Özel Harekat Timi´nde görevli olan Öztürk´ün, geçici görevle Kars´ın Kağızman İlçesi´ndeki Paslı Karakolu´na gönderildiği bildirildi. Aynı çatışmada başından hafif yaralanan askerin rütbesinin yüzbaşı olduğu belirtildi, ancak kimliği hakkında bilgi verilmedi. GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPTI 16 Ağustos 2015 tarihinde saat 05.30 sularında Kars / Kağızman İlçesi Karakale Köyü mevkiinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Jandarma Özel Harekât Timleri ile icra edilen operasyon esnasında Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist ile karşılaşılmış, "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren teröristlerden üç tanesi silah ve teçhizatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. BAŞSAĞLIĞI DİLENDİ Çatışmada Kahraman bir personelimiz ağır şekilde yaralanmış; helikopter ile derhal hastaneye sevk edilmiş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman şehidimize Allah´tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Şehidimizin Sulakyurt nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Bu haber 1329 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi