Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Akıllı saat dönemi başlıyor.

Bahşılı da Akıllı saat dönemi başlıyor.

Tarih 23 Ağustos 2015, 10:44 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Akıllı saat dönemi başlıyor.

Bahşılı da Akıllı saat dönemi başlıyor. Bahşılı ilçe sinde akıllı saat uygulamasına başlayan bir esnaf bugün açılış yaparak start verdi.AK Parti ilçe başkanı ve Hüseyin onbaşı camii müezzini Hüseyin Lüg hocaların ilk saatleri alarak Bahşılı da aKıllı su saatlerinin ne kadar işe yaradığını ve verilen desteği takdir ETTİKLERİNİ İLETTİLER.. Açılış kurdelesini Bahşılı Kaymakam’ı Harun Ersin Polat,Başkan İbrahim Uyar,AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar ,Emniyet müdürü Uğur Çelik kesti.açılışa ayrıca,İlçe Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek, bahşılı esnafları ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim uyar hayırlı olsun temennisinde bulunarak şunları söyledi. İlçemiz içerisinde gerekli ve lazım olan su saatlerindeki dönüşüm artık kaçınılmaz olmuştu.bu şekilde müteşebbislerimizi desteklemeye her zaman varız.hayırlı müşteriler ve kazançlar diliyorum dedi. Kaymakam Harun Ersin Polat da hayırlı olsun,ilçe mizin modernleşmesi anlamında gerekli olan bir hizmet dalında açılış yaptık,bol kazançlar dilerim,Bahşılı gelişmeye devam ediyor dedi.

Bu haber 1199 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi