Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale den bir şehit daha

Kırıkkale den bir şehit daha

Tarih 30 Ağustos 2015, 20:26 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale den bir şehit daha

Kırıkkale Şehidine Ağlıyor Şırnak’ın Silopi ilçesinde zırhlı polis aracına yönelik düzenlenen saldırıda şehit olan polis memurunun Kırıkkale nüfusuna kayıtlı Yılmaz Dikmen olduğu belirlendi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 12 yıldır görev yaparken geçen yıl ikinci şark görevi için Şırnak'a tayin olan evli ve 2 çocuk babası Yılmaz Dikmen Delice Nüfusuna bağlı olduğu belirlendi.(43), Bugün Şırnak'ın Silopi ilçesinde zırhlı polis aracına yönelik teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit oldu. 1 AY ÖNCE YARALANMIŞTI Polis memuru Yılmaz Dikmen'in 1 ay önce yine Silopi ilçesinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanmıştı. Yaralı polis memuru hava değişimi için memleketine gitmiş ve iyileştikten sonra geçtiğimiz günlerde yeniden Silopi'de görevine başlamıştı. Şehit polis Yılmaz Dikmen’in, saldırıdan sonra yaralı arkadaşlarına yardıma giderken PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahla vurulduğu ortaya çıktı. HASTANEDE TEDAVİLERİ SÜRÜYOR Zırhlı polis aracına ilk anda yola döşenen patlayıcının uzaktan kumandayla infilak ettirilmesiyle gerçekleştirildiği sanılan saldırının, roketatarla yapıldığı belirlendi. Saldırıda araçta bulunan 4 polis memuru yaralandı. Olay üzerine yaralı arkadaşlarına yardıma giden polis memuru 46 yaşındaki Yılmaz Dikmen, PKK’lıların uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit oldu. Kırıkkale nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen şehit polis Yılmaz Dikmen için yarın Şırnak’ta tören düzenlenecek, ardından cenaze toprağa verilmek üzere memleketine gönderilecek. PKK’lıların roketatarlı saldırı düzenlendiği zırhlı araçta yaralanan 4 polis memurunun hastanede tedavilerinin sürdüğü belirtildi. ŞIRNAK VALİLİĞİ: 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ, 1 POLİS YARALI Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada ise ilçede güvenlik güçleri ile şüpheli bir araçta bulunan 3 örgüt mensubu arasında çatışma çıktığı belirtildi. Açıklamada "Silopi'de şüpheli bir araçta bulunan 3 bölücü terör örgütü mensubu çatışma sonucu ölü olarak ele geçirildi. Olayda bir polis memuru hafif şekilde yaralandı. Araçtaki bomba düzeneği etkisiz hale getirildi. Örgüt mensuplarının üzerinde 2 hücum yeleği, 3 Kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 15 şarjör, 2 kutu Kalaşnikof mermisi, 5 el bombası, bir tabanca ve bu tabancaya ait bir şarjör, bir el telsizi bulundu" denildi. Açıklamada, araç içerisinde 2 uzaktan kumanda düzeneğine sahip tetikleme mekanizması, 2 el bombası, 3 Kalaşnikof şarjörü, bir hücum yeleği, bir telsiz ele geçirildiği belirtildi.

Bu haber 1240 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi