Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kültür Bakanı Kırıkkale de

Kültür Bakanı Kırıkkale de

Tarih 03 Ekim 2015, 09:23 Editör PINAR YILMAZ

Kültür Bakanı Kırıkkale de

“Yılanın beli kırıldı!” Topçu´dan terör açıklaması Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu, Türkiye Cumhuriyeti olarak bölücü terör örgütüyle devleti ve milletiyle birlikte uğraştıklarını belirtirken, "Bu yılan, çok şükür devletin kararlılığı ve milletin inancıyla beli kırılmış durumda, kafası ve kuyruğu kaldı. TOPÇU KIRIKKALE´YE GELDİ Kültür ve Turizm Bakanı Yaşar Topçu, Türkiye Cumhuriyeti olarak bölücü terör örgütüyle devleti ve milletiyle birlikte uğraştıklarını belirtirken, "Bu yılan, çok şükür devletin kararlılığı ve milletin inancıyla beli kırılmış durumda, kafası ve kuyruğu kaldı. Kafa kuyruktan, kuyruk kafadan bihaber. Şu anda yine canımız yanıyor, yine şehitlerimiz var. Milletin bu inancı, devletin bu kararlılığı ve Allah´ın izniyle o kafayı da ezecek, o kuyruğu da parça paça edecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. KAFA KUYRUKTAN BETER Bakan Yaşar Topçu, Kırıkkale Polis Evi´nde sivil toplum örgütlerinin başkanları ile kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdikten sonra Valilik, Belediye, Kültür Turizm İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı´nı ziyaret etti. Bakan Topçu, Polis Evi´nde sivil toplum örgütleri ile düzenlediği kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada, " Türkiye Cumhuriyeti, devleti ve milletiyle bölücü terör örgütüyle birlikte uğraşıyoruz. Bu yılan, çok şükür devletin kararlılığı ve milletin inancıyla beli kırılmış durumda. Kafası ve kuyruğu kaldı. Kafa kuyruktan, kuyruk kafadan bir haber. Şu anda yine canımız yanıyor, yine şehitlerimiz var. Milletin bu inancı, devletin bu karalılığı ve Allah´ın izniyle o kafayı da ezecek, o kuyruğu da parça parça edecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. CETVELLE HARİTA BELİRLEMEK R Kendisinin bağımsız bakan olduğunu ve Anayasa gereği görev yaptığını hatırlatan Bakan Topçu "Temennim ve dileğim odur ki, Türkiye´nin uçağının burnu havaya kalkmış bir şekildeyken ve etrafımızda büyük bir yangın varken, inşallah Türkiye tekrar bir siyasi istikrarsızlıkla baş başa kalmaz. Çünkü bölücü terör örgütünün arkasındaki güçler, medeniyet coğrafyamızda 100 yıl sonra bir ameliyat peşindeler. Tekrar bir ameliyat yapmak istiyorlar. Medeniyet coğrafyamızda yeniden cetvelle harita belirlemek istiyorlar. Tam bu noktada da bölücü terör örgütü harekete geçiriyor. TÜRKİYE DAHA GÜÇLÜ OLACAK İstiyorlar ki Türkiye´yi ekonomik, sosyal, psikolojik olarak diz üstü çökertelim, o kafasını kaldırıp medeniyet coğrafyasına bakamasın bizde orada ameliyatlarımızı rahat bir şekilde yapalım. İstenen budur. İş bu ameliyatları rahatça yapabilmeleri için bir taraftan terör örgütlerini ortaya sürüyorlar, diğer taraftan da bizim siyasi istikrarımızı bozmak için ellerinde ne geliyorsa onu yapıyorlar. İnşallah milletimiz bu noktada ferasetlidir. Bu seçimlerde de inşallah ferasetinin gereğini yapacaktır. Türkiye siyasi istikrarsızlıktan inşallah ivedilikle kurtulacaktır. Siyasi istikrarsızlıktan kurtulan Türkiye, bölücü terör örgütüyle mücadelesi daha kararlı ve güçlü olacaktır." diye konuştu.

Bu haber 1018 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi