Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BENİM GÖZÜMLE DÜNYAMIZ VE HAYATIMIZ

BENİM GÖZÜMLE DÜNYAMIZ VE HAYATIMIZ

Tarih 04 Ekim 2015, 10:32 Editör PINAR YILMAZ

BENİM GÖZÜMLE DÜNYAMIZ VE HAYATIMIZ-herkes fotoğraf atabilir yayınlamaya devam edeceğiz.

İlginç ve Güzel fotoğraf çekme merakı başladı İnsanlarda önceden beri gelen bir merak,heyecan ve gördüğü güzellikleri başkaları ve sevdikleri ile paylaşma arzusu ağır basmaya başlarsa tutamazsınız onları. elinde fotoğraf makinesi olanlar,mini kamerası olanlar,son teknolojı telefonları olanlar gittikleri heryeri,gördükleri her ilginç ve güzel olan herşeyi kayıt altına alma hastalığı,merakı,arzusu ile çekerler.Sonra sanal alemde paylaşmaya,kişisel sayfalarında yayınlamaya başlarlar.onun için Dünyada ve aİLE BİREYLERİ,TOPLUMLAR ARASINDA GİZLİLİK DİYE BİRŞEY KALMADI DİYEBİLİRİZ.hATTA yURT DIŞINDAN GELEN BEYİN TAŞIYAN,ARAÇLARDA VE TELEFONLARDAN BİZLERİN TAKİP EDİLDİĞİ DAHİ SÖYLENİR. Şimdi biz Kırıkkale ve Civarından Bahşılı dan ilginç fotoğrafları ve hikayeleri ile kayıt altına aldıkları fotoğrafları bir derleyelim bakalım ne kadar olmuş diyerek,BENİM GÖZÜMLE DÜNYAMIZ VE HAYATIMIZ. DİYE BAŞLATALIM. İŞTE İLK GÖRÜNTÜMÜZ, Sohbet Çay ocağında eski otantik ve büyüklerimizin Tarım sal ve evlerinde kullandıkları eşyalar toplanmaya başlasdada ilginç görüntülerlede isminden söz ettirmeye başlayalım. Ürün Ahmet Öktem in bahçesinde yetişmiş,ama görüntüleyerek kamu oyu ile paylaşan ise SOHBET ÇAYEVİ Turgay Şenses, Domateste çengel burun diyorlar. MUAMMER BAYKAL emekli gönüllü doğa sever. ZAFER USLU DAN-KAPLUMBAĞA VE ÜZÜM-PLASTİK KOVADA ARI KOVANI VE DAMLARDA KULLANILAN DİBEK,YUVARLAK.

Bu haber 1293 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi