Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Tüpraş 32. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Tüpraş 32. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Tarih 19 Kasım 2015, 02:14 Editör PINAR YILMAZ

Tüpraş 32. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Tüpraş 32. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı 16 Kasım 1983 tarihinde İzmit, İzmir, Kırıkkale ve Batman’da bulunan rafinerilerin tek çatı altında toplanması kararı ile kurulan Tüpraş, rafinerilerde düzenlenen törenler ile 32. Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Kırıkkale’de düzenlenen tören, Rafineri Müdürü Serdar Kemaloğlu’nun konuşmasıyla başladı. Çalışanlara hitap eden Kemaloğlu, “ Tüpraş bu yılın başında devreye alınan Fuel Oil Dönüşüm Tesisi ile dünya ölçeğinde bir rafineri olmuştur. Yeni yatırımımızı destekleyecek en güçlü yaklaşımı da maksimum kapasiteye çıkan rafinerimiz göstermiştir. Bu başarı tüm çalışanlarımızın ortak emeğinin ürünüdür. Süreçlerimizi emniyetli ve üretim kaybı yaşanmadan hassasiyetle yöneten tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rafinerimiz kuruluşundan bu yana ilk kez 4 milyon tondan fazla ham petrol işlemiştir. Son bir yıllık performanslarımıza baktığımızda her zaman olduğu gibi en önemli gündemimiz Sağlık, Emniyet, Çevre konularımız. Tüm iş süreçlerimizde insan merkezli düşünen, iş izin sistemimizi, iş tehlike analizlerini tavizsiz uygulayan, standart ve prosedürlerimizi içselleştiren yaklaşımlar çalışma kültürümüzün vazgeçilmezidir. Memnuniyetle belirtmek isterim ki rafinerimizin ilk kez bu yıl tamamladığı büyük duruşu “0” kaza ile bitirmesi bizim için gurur kaynağı olmuştur. Enerji güvenliği alanında da önümüze daha güvenli bakmak adına başladığımız yeni Kuvvet Santrali projemizi 2016 yılı sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Dikkatinizi çekmek istediğim bir diğer konu ise işletme güvenilirliği. Açık ve gizli tehditleri belirlediğimiz, riskleri derecelendirdiğimiz, yönettiğimiz ve SEÇ değerleri ile işletme güvenilirliği esaslarındaki öncelikleri gözeterek kaynaklarımızı verimli kullandığımız bu süreçte mekanik ve operasyonel emreamadelikte uluslararası rafineriler sıralamasında 1.grupta olduğumuzu gururla görüyoruz. Özellikle maksimum kapasite ile çalıştığımız yeni anlayışımızda her adımda güvenilirlik yaklaşımını önceliğimiz yapmanın ne denli önemli ve gerekli olduğunu belirtmek isterim” dedi. Kırıkkale Rafinerisinde gerçekleştirilen törende Tüpraş’ta 5, 10, 15, 20, 25 ve 30. hizmet yıllarını dolduran 120 çalışan hizmet beratlarını aldı. Aynı günün akşamı Kırıkkale emekliler buluşması yapıldı. Bu yıl dokuzuncusu yapılan emekliler buluşmasına katılan, geçmiş dönemlerde her kademede görev yapmış yüzlerce Tüpraş emeklisi anılarını tazeleyerek özlem gideriyor, ebediyete intikal eden rafinericiler minnetle anılıyor. Kurumsal İletişim Müdürlüğü EMEKLİLERLE BULUŞMA SAĞLANDI. TÜPRAŞ IN BU GELENEĞİNDEN DOLAYI TÜRKİYE NİN HER VİLAYETİNDEN GELEN EMEKLİLER BULUŞMASI BİR KARDEŞLİĞİN,BİR KAYNAŞMANIN VE HASRETLİĞİN GİDERİLDİĞİ SOSYAL HAREKETTİR,BÜTÜN YETKİLİLERİ KUTLUYORUZ. 33.YIL KUTLAMASINDA BULUŞMAK ÜZERE HERKESE SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLİYORUZ.

Bu haber 1574 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi