Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YAŞAMA YOL VER

YAŞAMA YOL VER

Tarih 24 Kasım 2015, 08:15 Editör PINAR YILMAZ

YAŞAMA YOL VER

YAŞAMA YOL VER Minik öğrencilerin eğlenirken öğrendikleri bir eğitim atmosferinde gerçekleşen eğitimde balonlar dağıtılıp Sağlık Bakanlığının “YAŞAMA YOL VER” medya kampanyası kapsamında Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği personelleri tarafından ‘’112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi’’ konularında toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla faaliyetlere devam edilmektedir. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince 12.11.2015 tarihinde Ahılı köyündeki Ahılı İlkokulu ve Ortaokulunda 90 öğrenciye, 19.11.2015 tarihinde Delice ilçesine bağlı Delice Cumhuriyet İlkokulunda 166 öğrenciye ‘112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi’ konularında eğitim verilmiştir. Minik öğrencilerin eğlenirken öğrendikleri bir eğitim atmosferinde gerçekleşen eğitimde balonlar dağıtılıp 112 ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap verilmiş ve ambulansın içindeki malzemeler tanıtılmıştır. Bu tür tanıtıcı ve öğretici eğitimlerimizle farkındalık oluşturulması, çocukların özel yaşantılarında, evlerinde, okullarında veya oyun alanlarında acil bir durum ile karşı karşıya kaldıklarında panik yapmadan yapılması gereken konular hakkında bilgilendirilmesi 112 Acil Yardım ekiplerine yardımcı olmaları hedeflenmiştir. Bu tür farkındalık oluşturacak eğitimlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir. Ambulansa Yol Ver Yaşama Yol Ver!

Bu haber 768 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi