Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İtfaiye den Tatbikat

İtfaiye den Tatbikat

Tarih 27 Kasım 2015, 00:49 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunda tatbikat gerçekleştirdi.

İtfaiye’den Tatbikat Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı personeller Kırıkkale Polis Meslek Yüksek Okulunda tatbikat gerçekleştirdi. MAHSUR KALAN ÖĞRENCİ İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından ilk önce konferans salonun da öğrencilere temel yangın kuralları ve yangına müdahale konulu bir seminer verdi. Yaklaşık bir saat süren seminer sonrasında tatbikat kısmına geçildi. Polis öğrencilere yangın esnasında yapılması gerekenler kurallar, gerçeği aratmayan tatbikatta gerçekleştirildi. Polis Meslek Yüksek Okulunda mahsur kalan bir öğrenciyi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. TEŞEKKÜR ETTİ Tatbikatın ikinci kısmında ise yangına müdahale kuralları anlatılarak tatbikat gerçekleştirildi. Alevli bir tüpe müdahale eden Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Ekipleri tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Tatbikat sonrasında Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Aşkın, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine tatbikatı gerçekleştirdiği için teşekkür ederek plaket verdi.

Bu haber 908 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi