Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Belediye Başkanımızdan Kırıkkalespor kadrosuna prim

Belediye Başkanımızdan Kırıkkalespor kadrosuna prim

Tarih 29 Kasım 2015, 16:12 Editör PINAR YILMAZ

Belediye Başkanımızdan Kırıkkalespor kadrosuna prim

Belediye Başkanımızdan Kırıkkalespor kadrosuna prim Geçtiğimiz hafta Fikret Karabudak stadında Türk Metal Kırıkkalespor- Çankırı Belediyespor maçından galibiyet ile ayrılan takımımız Türk Metal Kırıkkalespor’a Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı tarafından prim verildi. Tüm kadroyu ve teknik ekibi kutluyorum Bulunduğu lig de aldığı başarılar ile adından söz ettirmeye başlayan takımımız Türk Metal Kırıkkalespor, geçtiğimiz hafta Çankırı Belediyespor ile karşılaştığı müsabaka da yine başarıya imza attı. Bunun üzerine Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı Türk Metal Kırıkkalespor futbolcularına prim verdi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Kırıkkale’nin temsilcisi ve gururu olan Türk Metal Kırıkkalespor’un başarıdan başarıya attığı adımlarda her zaman destekçileri olacağını ifade etti. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı kazanılan maçtan dolayı teknik ekibi ve tüm kadroyu kutladığını sözlerine ekledi.

Bu haber 998 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi