Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Rengarenk Nağmeler, basın mensupları ile bir arada

Rengarenk Nağmeler, basın mensupları ile bir arada

Tarih 02 Aralık 2015, 01:17 Editör PINAR YILMAZ

Rengarenk Nağmeler, basın mensupları ile bir arada

Rengarenk Nağmeler, basın mensupları ile bir arada Ana Kucağı Down Sedronmlu Eğitim Zihinsel Engelliler ve Ailelerini Koruma Derneği tarafından düzenlenen ‘Rengarenk Nağmeler’ Projesinin Asistanı Barış Gümüşbaş basın mensupları ile bir araya gelerek teşekkür etti. ALMANYA’YA GİDİYORLAR ‘Rengarenk Nağmeler’ isimli Projenin anlatılmasında ve vatandaşları bilgilendirme konusunda kendilerine destek veren basın mensupları ile Altunbilekler Sofrasında bir araya gelen Proje Asistanı Barış Gümüşbaş, basın mensuplarına teşekkür etti. Basın mensupları ile tek tek ilgilenen Gümüşbaş, proje kapsamında Dows Sendromluların bugün Almanya’ya gideceğini belirterek, projelerin devamının geleceğini söyledi. Altunbilekler Sofrasında yapılan teşekkür yemeğine,Anadolu Ajansı Temsilcileri Fatih Gökmen, Zekeriya Karadavut, DHA Temsilcisi Erhan Gögem, İHA Temsilcisi Veli Yılmaz, CİHAN Temsilcisi Kemal Başol,İl Gzetesi Yazı işleri müdürü Kenan Kuzucu,Muhabir Ahmet Gökdemir,Haber71 Haber Müdürü Burak Can, Yusuf Çalan,Ayrıntı Gazetesi Barış Başer,Bayrak Gazetesi Mehmet Erkoç,Kral71 editörü İbrahim Akpınar ve Haberci71 Haber sitesi imtiyaz sahibi,Medya ve Gazeteciler dernek muhasibi Ahmet Yaman katılmışlardır.ismini unuttuğumuz arkadaşlar varsa özür dileriz. BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR Altunbilekler Sofrası’nda düzenlenen etkinlikte basın mensuplarına çeşitli ikramlarda bulunurken Gümüşbaş; hem dernekleri hakkında, hemde engellilerin yaşadıkları zorluklar hakkında bilgi verdi. Dernek olarak down sendromlu engellilerin her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Gümüşbaş, bu sorunların dile getirilmesinde sesleri olan basın mensuplarına teşekkür etti. Engellilerin oluşturduğu koroyla birlikte ‘Rengarenk Nağmeler’ adı altında konserler düzenlediklerini belirten Gümüşbaş, “Yurt içinde 5 bölge 5 il, yurt dışında Almanya’da süregelecek proje çalışmalarında da rengarenk nağmeler konserleri, engelli hakları ve savunuculuk seminerleri, engellilere yönelik iş-yaşam fuarı, 15 ‘e yakın eğitim ve kurs çalışmaları gibi etkinlikler planlanıyor Bu etkinlikler kapsamında Antalya, Frankfurt, Bursa, Kırıkkale, İstanbul, Gaziantep illerinde faaliyetler düzenlenyeceğiz” dedi.

Bu haber 1037 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi