Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ  KUTLU OLSUN.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Tarih 10 Ocak 2016, 18:54 Editör PINAR YILMAZ

GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYOR BAŞARILI BİR YIL DİLİYORUM.

GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYOR BAŞARILI BİR YIL DİLİYORUM. ''Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik ediyor,görevlerini icra ederken hayatlarını kaybeden Basın Şehitlerine Allah'dan rahmet diliyorum. Anadolu Gazeteciliği bir kamu hizmeti olan ve toplumun bilgilendirilmesinde ve aydınlanmasında öncülük görevi üstlenen gazetecilik sektörünün Anadolu ayağını oluşturur. Kırıkkale de faal olarak Görev yapan Anadolu Ajansı Büro müdürlüğü ve ilçe muhabirleri,Doğan Haber Ajansı,İhlas Haber Ajansı,Cihan Haber Ajansı,TRT arasındaki iş birliği ve çalışma birlikteliği haberlere ve programlara kalite getirmektedir. Mahalli Gazetelerimiz,İnternet gazeteciliği yapan Haber Siteleri,Radyolar,Aylık çıkan Dergiler Kırıkkale için birer hizmet unsurlarıdır. İşiniz kolay,Günleriniz engelsiz,objektifiniz tarafsız,Kaleminiz düzgün ve düsturlu olsun diyerek nice 10 Ocak günlerine diyorum. Gazeteciler günümüzü Kahvaltı programı ile kutlayan Valimiz Ali Kolat ve Emniyet müdürümüz Hasan Onar ın yaş pastalı jesti ve Şahsımın Doğum gününü kutlama yaparak ayrı bir yaş pasta kesilmesini sağlayan Emniyet müdürümüze çok teşekkür ederim. MEDYA VE GAZETECİLER CEMİYETİNİ KURAN ERCİHAN BEYİ ÜYELERİNİ KUTLARKEN,ESKİ CEMİYETLER ÜÇ YILDIR PROGRAM YAPMIYORLAR,HEP BİRİLERİNİ BAHANE GÖSTERİYORLAR DEMEK Kİ KAN KAYBEDİYORLAR,GAZETECİLERİNE VE MUHABİRLERİNE SAHİP ÇIKAMAYAN CEMİYETLERİN VARLIĞI SADECE KAĞIT ÜZERİNDE KALIYOR,BUNA BİR ÇARE BULUNMALI ARTIK.TAMAM GAZETELER BİLE AYAKTA ZOR DURUYORLAR ŞARTLAR ÇOK KÖTÜ AMMA BU KIRIKKALE NİN DIŞINA BİR CEMİYET HİÇMİ ÇIKMAZ VEYA ÜYELERİNİ GÖTÜRMEZ ANLAYAMADIK,DÖRT BEŞ SENE ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ....!

Bu haber 1040 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi