Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
OKUL SPORLARI ESKRİM MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI ESKRİM MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Tarih 10 Şubat 2016, 00:29 Editör PINAR YILMAZ

OKUL SPORLARI ESKRİM MÜSABAKALARI SONA ERDİ

OKUL SPORLARI ESKRİM MÜSABAKALARI SONA ERDİ 2015-2016 yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 08 Şubat 2016 tarihinde Asrın Koleji Spor Salonunda düzenlenen Okullar arası Eskrim il birinciliği müsabakaları sona erdi. İlimizde ilk defa düzenlenen ve 8 sporcunun katıldığı müsabakalar Epe ve Kılıç olmak üzere iki kategoride yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Eskirim müsabakalarında sporcularımızı göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim dedi. Eskirim branşı ilimizde bu yıl başladı. Bu branşta yetenekli sporcularımızı gün yüzüne çıkartacağız. Yeni yapılacak olan çok amaçlı spor salonundan eskrim branşına salon vereceğiz. Ulaşım noktasında sporcu servisi hizmetinizdedir dedi. Kış Gelişim Kampına da değinen Ünlü yarıyıl tatilinde 12 gün süren 5 olimpik branşta kış gelişim kampı yaptık. Önümüzdeki yıl olimpik branş olan eskrimi branşı sporcularını da kampa almak istiyoruz. 4 yılda bir yapılmakta olan olimpiyatlar için sporcu hazırlamak istiyoruz dedi. Burada başarılı olan sporcularımızın Okul Sporları Grup Müsabakalarına katılacaklarını belirten Ünlü, gruplara katılma hakkı kazanan sporculara başarılar diledi. Konuşmasının sonunda emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Bu haber 1062 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi