Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ İÇİN İMZALAR ATILDI

GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Tarih 13 Şubat 2016, 00:22 Editör PINAR YILMAZ

GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ İÇİN İMZALAR ATILDI

GELECEĞİN GİRİŞİMCİLERİ YETİŞECEK Ekonomik Alanda çeşitli çalışmalar sergileyen Ticaret ve Sanayi Odası geleceğin girişimcilerini yetiştirmek amacıyla Valilik,Ahiler Kalkınma Ajansı,İş-Kur Müdürlüğü Ortaklığıyla yeni bir projeye daha imzalandı. Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında Vali Adına Vali Yardımcısı Mehmet YILDIZ ,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem GÖK, Ahika Genel Sekreteri Mehmet Fatih YILDIZ, İş-Kur Müdürü Nazım ULU ile birlikte Projenin Protokolü imzalandı. Ticaret ve Sanayi Odası, geleceğin girişimcilerini yetiştirmek amacıyla Valilik, Ahiler Kalkınma Ajansı, İş-Kur Müdürlüğü ortaklığıyla yeni bir projenin protokol imzaları atıldı. TSO Başkanı Ekrem Gök genç girişimçilerin hayallerini gerçekleştirmek ve ilimizin ekonomisini canlandırmak için proje çalışmalarına devam edeceklerini söyledi İMZALAR ATILDI TR71 bölgelerinin farklı alanlarda yatırım alması amacıyla çalışma gerçekleştiren Ahiler Kalkınma Ajansı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Kırıkkale Valiliği, İş-Kur Müdürlüğü’nün ortaklığında yeni bir projesine imza attı. TSO binasında Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, TSO Başkanı Ekrem Gök, AHİKA Genel Sekreteri Mehmet Fatih Yıldız ve İş-Kur Müdürü Nazım Ulu’nun katılımı ile projenin protokolü imzalandı. GÜZEL İŞLERE İMZA ATARLAR Projenin imzalanmasının ardından konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, kendi işini kurmak isteyenler için bu projenin büyük önem arz ettiğini söyledi. Valilik olarak bu tür projelerle her zaman yakından ilgilendiklerine dikkat çeken Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, “İmkanlar doğrultusunda çalışmaların ve girişimcilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. İnşallah gençlerimiz sertifikalarını aldıktan sonra ekonomiye dayalı güzel işlere imza atar” dedi. DESTEK SÜRECEK Mart ayında kursun başlayacağını belirten TSO Başkanı Ekrem Gök konuşmasını şöyle sürdürdü “Bizler bu şehirde bulunan ve ekonomiye katkı sağlayan insanlar olarak gençlerimizin de bu projelerden yararlanmasını istiyoruz. Çünkü farklı hayaller kurmak isteyenlerin hayallerine ulaşmasına yardımcı oluyoruz. Hep birlikte bu projeyi yürütmekten dolayı son derece mutluyum. İlimizin ekonomisinin gelişmesi ve gençlerimizin hayallerindeki işleri gerçekleştirmeleri için her türlü projeyi destekleyeceğiz. Bu projenin gelişmesinde ve imza aşamasına gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber 796 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi