Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA POLİS HAFTASI DOLU DOLU KUTLANDI

BAHŞILI DA POLİS HAFTASI DOLU DOLU KUTLANDI

Tarih 09 Nisan 2016, 01:52 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI EMNİYET TEŞKİLATINDAN POLİS HAFTASINDA DOLU DOLU KUTLAMA

BAHŞILI EMNİYET TEŞKİLATINDAN POLİS HAFTASINDA DOLU DOLU KUTLAMA

Bahşılı ilçe emniyet müdürlüğü 171.yıl dönümü olan polis haftası kutlamalarını dolu dolu kutlayarak halkın beğenisini kazandı.

Kaymakam’lığın ,Kurumların,okul müdürleri ve öğrencilerinin,sivil toplum örgütlerinin ,siyasi parti temsilcilerinin,muhtarların  emniyet müdürlüğüne akın ederek ziyaret ettiler.

DEK Kolej öğrencilerinin kendi elleriyle yaptıkları renkli kağıtlar ve çiçeklerden süsleyerek ortasına koydukları polis armalı çerçeveli pano en anlamlı hediyelerden biri oldu.

Emniyet müdürü Mehmet Yanıkoğlu’nun makam da karşıladığı öğrenciler hediyelerini alırken polis memurları tarafından sevgi ile karşılandı.

Müdür Yanıkoğlu’nun makamına bir öğrenciyi oturtarak eline telsiz vermesi ile heyecanlanan Ana sınıfı öğrencileri çok heyecanlandı.

telsizden birde anons geçen kız öğrenci müdür, okul etraflarında gerekli tertibatın alınmasını,trafik kontrollerinin yapılması talimatını verdi.

Müdür Yanıkoğlu'da Polisin ne görev yaptığını,müdürün ne anlama geldiğini ,telsizin kullanma şeklini,sokakta evlerinde herhangi bir yerde şüphelendikleri bir durumda ilk yapacakları şeyin 155 polis imdat telefonunu kullanmalarını,trafik ışıklarının ne anlama geldiklerini anlattı.hediyelerini alan çocuklar hatıra fotoğrafı çekilerek mutlu bir şekilde ayrıldı.

 

Emniyet müdürlüğü ekibi sırasıyla Kaymakam Harun Ersin Polat’ı ziyaret etti,ziyarette bayan memurun Kaymakam a verdiği gül demeti ile memnun olan Kaymakam,değerli arkadaşlar sizlerle gurur duyuyoruz.sizler devletimizin bakiyesi ve iç güvenliği için çok anlamlı bir görevdesniz.sizlerin her sornu ile yanınızda olduğumuzu bilin.Zaten ilçe içerisinde görevlerinizde hep beraber karar verip çalışıyoruz.Teşkilatınızın 171.yılı kutlu olsun,sağlıklı ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum,nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim.dedi.

Daha sonra Garnizon komutanı Baş Çavuş Ercan Erçayan a ziyaret yapıldı.

Garnizon komutanı Erçayan da zaten sizlerle her an görevlerimizde iş dış fark etmeksizin beraber çalışıyoruz.teşkilstınızın 171.yılı kutlu olsun,bundan sonraki hayatınızda sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yaşam dileriz dedi.

Daha sonra Belediye Başkanlığına uğrayan emniyet müdürü Mehmet Yanıkoğlu’nu  ve ekibini Başkan Uyar Kapıda karşıladı.

Başkan İbrahim Uyar,polis haftanız kutlu olsun.171.yılınızda hala dimdik ayakta olup,halkımıza güven veren olmazsa olmazladan olup,bizlerin baş tacısınız.şimdiye kadar sizlerle uyum içerisinde halkın huzuru ve güveni için beraber çalıştık.sizlere kapımız sonuna kadar açık,her konuda yardımcı olmaya hazırız dedi.

ziyarette AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar da hazır bulundu.

 

Cuma günü ise Cuma namzından önce polis şehitleri ve tüm şehitlerin anısına mevlit okutuldu.Bahşılı Ulu camii müezzini Bilgin Canyurt ve Kırıkkale’nin yetiştirdiği hocalardan Ömer Koçer de güzel bir ilahi söyledi,Bahşılı Hüseyin onbaşı camii imamı Zühtü Çakır ın dua ettiği Mevlüt te ise Kuran’ı kerim okundu,ilahiler söylendi,daha sonra ilçe müftüsü Hacı Osman Solmaz Kursiden kısa vaaz vererek Emniyet güçleri ve silahlı kuvvetlerimizin,tüm şehitlerimizi ruhu için camii comati ile dua yaptı.cami çıkışında ise gül suyu ve lokum dağıtıldı.

Ayrıca Bahşılı da görev yapan kurum müdürleri ve okullar da ziyaretde bulundu.

 

Atatürk ilk ve ortaokul müdürü Yusuf Kaymaz,Md.Yardımcıları Ünal Şimşek,Seyide Evren,Barbaros ilk ve ortaokul müdürü Metin Uslu,İlçe müftüsü Hacı Osman Solmaz,Özel İdare müdürü Ahmet Ersayar,Tapu Müdürü Osman Yurtoğlu,Vatandaşlardan Guduret Sayın ve günün son misafiride İlçe Milli eğitim müdürü Sefayet Özbek,Şube Müdürü Ercan Doğan,Nüfus müdürü Doğan Kaya, ile Medya ve Gazeteciler Dernek yönetim kurulu üyesi,Anadolu Ajansı Bahşılı muhabiri Ahmet Yaman,Haberci71 Editörü Hasan Alsancak ta ziyaret ederek emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu ile Müdür Yardımcısı Tamer Köksal'ın ve teşkilatın Polis Haftalarını kutladılar.

Emniyet müdürü ve İlçe Emniyet mensupları günün anısına 50 adet çam fidanı dikerek kendileride küçük bir ormana sahip olarak Belediye başkanına teşekkür ettiler.


 

Pazar günü ise haftanın finalini tören ile kutlayıp tamamlayacaklar.

Saat ; 10:00 da Atatürk büstüne çelenk koyma,saygı duruşu ve istiklal marşı,

Saat 10:30 ise İlçe emniyet müdürlüğünde ikram ve tebriklerin kabulu ile sona ereceği bildirildi.

Bu haber 2075 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi