Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
3.LİGE HOŞGELDİN KIRIKKALE SPOR

3.LİGE HOŞGELDİN KIRIKKALE SPOR

Tarih 24 Nisan 2016, 22:28 Editör PINAR YILMAZ

3.LİGE HOŞGELDİN KIRIKKALE SPOR

3.LİGE HOŞGELDİN KIRIKKALE SPOR
TÜRK METAL MUHAFIZLAR KALE KIRMIZI LACİVERTLİLER AFYON DA OYNANAN MAÇTA RAKİBİNİ UZATMADA 3-1 YENEREK 6 YIL SONRA ÜÇÜNCÜ LİGE ÇIKMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR
GÖZÜN AYDIN KIRIKKALE

ASIL DESTEK BUNDAN SONRA YAPILMALIDIR YANİ.







UZATMALARDA GELEN GOLLERLE SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR’U DEVİREN KIRIKKALESPOR, ADINI 3. LİGE YAZDIRDI.

GOOD BYE BAL LİGİ

ŞAMPİYON KIRIKKALESPOR

Veee Türk Metal Kırıkkalespor şampiyon oldu. Kıyasıya geçen sezonun sonunda ilk önce Bal Ligi 6. Gruptan lider çıkan Kırıkkalespor Play-Off’ta karşılaştığı Sarayönü Belediyespor’u 3-1 gibi net bir skorla devirdi. 3. Lige adını yazdıran Kırıkkalespor, maç sonunda taraftarlar ve futbolcular şampiyonluğu doyasıya kutladı.

MAÇ ANALİZİ

Kırıkkalespor Bal Ligi 6. Grupta şampiyon olarak Play-Off’ta 5. Grubun şampiyonu Sarayönü Belediyespor ile Afyon Arena Stadyumu’nda karşılaştı. Türk Metal Kırıkkalespor, tutuk başladığı karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon yaratmakta oldukça zorlandı. Zaman zaman kanatlardan deneyen fakat bir türlü Sarayönü defansını geçemeyen Kırıkkalespor, ilk golü kalesinde gördü. 36. dakikada Abdurrahman Şahan ceza alanı yayı üzerinde defansı geçerek sert bir şut çıkardı ve takımı Sarayönü Belediyespor’u 0-1 öne geçirdi. Bu dakikalarda defansında oldukça sıkıntılı anlar yaşayan Kırıkkalespor, rakip ataklarını engelleme de oldukça zorlandı. İlk yarının son dakikasında Kırıkkalespor penaltı kazandı. Adem Ercan Kırıkkalespor’un soyunma odasına bereberlikle gitmesini sağladı.

İkinci yarıda daha derli toplu bir oyun sergileyen Kırıkkalespor, büyük bir mücadele ortaya koydu. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda gol sesi çıkmayınca maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk yarısında da gol olmayınca ikinci 15 dakikaya geçildi. Uzatmaların 107. dakikasında Serdar Kırıkkalespor’u 2-1 öne geçirdi. Taraftarı sevince boğan Serdar, şampiyonluğun kapısını araladı. Bu dakikalarda gol bulmak için bastıran Sarayönü, Kırıkkalespor kontratağında kalesinde üçüncü golü gördü. Serdar ile başlayan atağımızda sağ kanattan bindirme yapan Ömer pasını tekrar Serdar’a aktardı, bu arada ceza sahasına hareketlenen Baskhim Shala bir anda topla buluştu ve topu kalecinin kolunun altında filelere gönderdi. Golün ardından orta hakem Veli Karakaya Kırıkkalespor’un 3. Lige çıktığını ilan eden bitiş düdüğünü çaldı.

Hakemin düdüğüyle birlikte büyük sevincin yaşandığı Afyon Arena Stadı’nda gerek futbolcular gerek yöneticiler ve taraftarlar gözyaşlarını tutamadılar. Sevinçlerini birbirlerine sarılarak gözyaşları içinde kutlayan futbolcular, sezon boyunca emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadılar. Maç sonunda stat adeta bayram yerine dönerken, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir yaşadığı sevinç sonrasında fenalaşarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Şimşir ilerleyen dakikalarda takımın sevincine ortak oldu. Öte yandan karşılaşmayı yaklaşık 6 bin taraftar izledi.

STADYUM : Afyon Arena

HAKEMLER : Veli Karakaya, Koray Can Karadedeli,  Yusuf Doğan

TM KIRIKKALESPOR: Kadir Kürşat, Murat Şahin, Sabri Gümüşsoy, Engin Akbaş, Yasin Kapucu, Adem Ercan, Muhammed Ali Kızılkaya, Bahri Arslanlı(Dk. 70 Ömer Sunar), Orhan Gazi Kelce(Dk. 122 Arda Saltan), Uğur Kütük(Dk. 45 Baskim Shala), Serdar Kılıç

SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Mustafa Köseci, Salih Yurt, Ahmet Aslan, Burçin Görgen, Tolga Taş, Hakkı Kamar, Mertcan Özsoy, Serge Alain Abaka, Samet Kalkan, Sinan Kalaycı, Abdurrahman Şahan

GOLLER: Dk. 45 Adem Ercan, Dk. 107 Serdar Kılıç, Dk. 121 Baskim Shala (TM Kırıkkalespor) Dk. 36 Abdurrahman Şahan (Sarayönü Belediyespor)

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dk. 5 Maça tempolu başlayan her iki ekipte ilk atağı Kırıkkalespor gerçekleştirdi. Kırıkkalespor’dan Orhan Gazi topu sağ kanattan ceza sahası ön yayına kadar sürdü. Orhan’dan topu alan Uğur sol ayağı ile çektiği şu az farkla auta gitti.

Dk. 13 Kırıkkalespor çok tehlikeli pozisyon yakaladı. Kırıkkalespor’da Serdar Kılıç arkasından atılan ara pasında Sarayönü kalecisi Mustafa Keseci ile karşı karşıya kaldı. Serdar çektiği şutta kaleciye takıldı. Kırıkkalespor korner kazandı.

Dk. 20 Sarayönü yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadı. Sarayönülü Abaka, ceza sahası içinde Kırıkkalespor kalecisi Kürşat ile karşı karşıya kaldı. Abaka’nın sol ayağı ile çok sert çektiği şutu, kaleci Kürşat güçlükle çıkarmayı başardı.

Dk. 26 Takımlar su molası verdi.

Dk. 36 Kırıkkalespor maalesef ilk golü yedi. Ceza sahası önünde aldığı topu direk kaleye çeken Abdurrahman Şahan, topu filelere gönderdi. 0-1

Dk. 39 Hakem Veli Karakaya Kırıkkalespor aleyhine verdiği kararlar ile saha karıştı. Tribünlerde büyük uğultular ve tepkiler oluştu

Dk. 43 Kırıkkalespor penaltı kazandı. Kırıkkalesporlu Muhammet ceza sahası içerinde rakibi tarafından düşürüldü. Hakem Karakaya penaltı noktasını gösterdi.

Dk. 45 Penaltı atışı için topun başına geçen Adem Ercan topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek, skoru eşitledi. 1-1

Hakem ilk yarı sonuna 4 dakika uzatma verdi.

Dk. 45+4 Sarayönüsporlu Abaka, sağ kanattan getirdiği topla ceza sahasına girdi. Abaka çektiği şut direğin yanından auta çıktı.

İlk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

Dk. 50 Her iki takımda ikinci yarıya temkinli başladı.

Dk. 55 Takımlar 1-1’lik skoru korumaya çalıştı.

Dk. 59 Her iki takımda birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Kırıkkalesporlu Yasin Kapucu sol kanatta Abaka’ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

Dk. 65 Kırıkkalesporlu Muhammet uzaktan ceza sahasına doğru kullandığı frikikte Sabri Gümüşsoy kafayı vuramayınca top kalecide kaldı.

Dk. 75 Sarayönüspor etkili bir korner atışı kullandı. Ancak Kırıkkalespor defansı topu uzaklaştırdı.

Dk. 90 Hakem maçın bitimine en az 5 dakika ilave süre verdi.

Dk. 90+5 Maç 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Uzatmalara geçildi.

Dk. 94 Kırıkkalespor serbest vuruş kullandı. Orhan’ın kullandığı frikik üstten auta gitti.

Dk. 97 Kırıkkalespor bu dakikalarda yorulan rakibine baskı uygulamaya başladı. Sol kanattan Yasin’in kullandığı serbest vuruşta topa kimse dokunamayınca top kalecide kaldı.

Dk. 99 Sarayönüsporlu Samet ceza sahası içinde aldığı topu direk kaleye vurdu. Ancak top direği sıyırarak yandan auta çıktı.

Dk. 102 Maçta tempo arttı. Her iki takımda var gücü ile bastırdı.

Dk. 104 Sağ kanattan Shala ile gelen Kırıkkalespor etkili geliştirdiği ataktan yararlanamadı. Shala sağdan ceza sahası ön yay çizgisine orta yaptı. Sarayönü defansı topu uzaklaştıramayınca, Kırıkkalesporlu Muhammet gelişine vurduğu top yandan auta çıktı.

Dk. 105 Uzatmaların ilk yarısı 1-1 bereberlikle sonuçlandı.

Dk. 107 GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Kırıkkalespor öne geçti. Gol Serdar Kılıç.

Orta alanda baskı kuran Kırıkkalespor topu ileriye taşıdı. Ömer Sunar ve Serdar Kılıç aralarında yaptığı pas ikileminde defans bloğunu rahatlıkla geçti. Serdar ayağının içi ile topu filelere gönderdi.

Dk. 112 Kırıkkalespor bu dakikalar da oyunu soğutmaya çalıştı.

Dk. 115 Kırıkkalespor bu dakikalarda baskını daha da artırdı. Sarayönü defansı yoruldu.

Dk. 120+1 GOOOOOOLLLLLLLLLLLL. Baskim Shala Kırıkkalespor’u farka taşıdı. 3-1

Dk. 120+4 MAÇ BİTTİ. 3-1. ŞAMPİYON KIRIKKALESPOR


 



Bu haber 1142 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi