Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE MHP GENEL BAŞKAN ADAYI SİNAN OGAN A İLGİ

KIRIKKALE DE MHP GENEL BAŞKAN ADAYI SİNAN OGAN A İLGİ

Tarih 28 Nisan 2016, 00:02 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DE MHP GENEL BAŞKAN ADAYI SİNAN OGAN A İLGİ


KIRIKKALE DE MHP GENEL BAŞKAN ADAYI SİNAN OGAN A İLGİ


 

Bu hareketin iktidar olmaya ihtiyacı var

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, bu hareketin iktidar olmaya ihtiyacının olduğunu belirterek "Ülkücü hareketi iktidar yapmak için ola çıktık. Çok adaylı kurultaydan tek genel başkan olarak çıkacağız. Hiç kimse bu hareketten artık bir bölünme, bir parçalanma beklemesin” dedi.

KIRIKKALE SINIRINDA KARŞILANDI

Yurt gezilerini sürdüren MHP Genel Başkan adaylarından Dr. Sinan Ogan dün Kırıkkale´ye geldi. Burada salon toplantısı düzenledi. Kırıkkale il sınırında kalabalık bir partili tarafından karşılanan Sinan Oğan, Berkay düğün salonunu dolduran vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada kamuoyunda MHP ile ilgili ortaya atılan iddialara sert tepki gösterdi. Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar alternatifi olmadığı yönündeki söylemlerin tamamen MHP´yi yıpratmaya yönelik iddialar olduğunu söyledi.

BU KURULTAYDAN GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisinin bu kurultaydan güçlenerek ve tek vücut çıkacağını anlatan Sinan Ogan çok adaylı girilecek seçimden tek genel başkan çıkacağını söyledi. Bu konuda kendisinin kazanması halinde herkesi kucaklayacağını belirtti. Kim kazanırsa onun güçlü olması için tek vücut olunacağını da ifade eden Ogan kimsenin bundan sonra bu hareketten bir kırılma, bir ayrışma bir kopma beklememesi gerektiğini de kaydetti.

İDDİALARA KIRIKKALE EN GÜZEL YANIT

Sinan Ogan konuşmasında, "MHP bir iktidar alternatifi değil. Deniliyor ki tabanımız yeterince çalışmıyor. Tabanımızda bu anlamda bu hareketi iktidar yapacak bir gayret yok deniyor. Tabanımız eridi deniliyor. Ben soruyorum; ülkücü hareketin tabanı eridiyse, buradakiler kim? salonu dolduran, ayakta bile izleyen kocaman salonu dolduran kim? Taban erimemiş, ülkücü hareketin, tavanı erimiştir. Ülkücü hareketin tabanı dimdik ayaktadır. Ancak tavanı eridiği için tabanında ihanet olmadığı için yukarıdan bir rüzgâr estiremedikleri için maalesef tavanın gayretleri, tabanın çalışmaları yarım kalıyor, neticeye dönüşemiyor" dedi.

KIRIKKALE HAREKETİN CAN DAMARLARINDAN BİRİSİ

Ülkücülerin can damarından birisi olan Kırıkkale´de belediye başkanlarının olmadığını, 1 Kasım itibariyle de milletvekilleri olmadığını belirten Sinan Oğan, "Bu sizin eksikliğiniz değil Kırıkkaleliler, bu sizin az çalışmanızdan kaynaklanmıyor. Bu, yukarının, tavanın yeterince rüzgâr estirememesinden kaynaklanıyor. 1 Kasım seçim günü burada genel başkanımız Bahçeli miting yaptı mı? Sokak sokak sizinle gezdi mi? Diğer partilerin adayları, diğer partilerin liderleri yaptılar. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Gitmediğiniz yer sizin değildir. Alın terinizin olmadığı bir işten başarı çıkmaz. O sebeple ülkücü harekete yeniden bir hareket getirmek için yola çıktık. Ülkücü hareketi kutlu Anadolu yürüyüşümüzle iktidar yapmak için yola çıktık. Allah nasip ederse 15 Mayıs´ta tüzük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Çağrı heyetimizin belirleyeceği bir tarihte bir ay içinde genel başkanlık seçiminin yapılacağı kurultayımızı gerçekleştireceğiz. O kurultaya çok sayıda aday ile gireceğiz. O kurultayda bütün adaylar tek vücut olacak. Bir lider olarak oradan çıkacağız" diye konuştu.

Bu haber 942 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi