Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
VALİ  KOLATTAN  ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEKLERİNE ZİYARET

VALİ KOLATTAN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Tarih 28 Nisan 2016, 00:06 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE VALİSİ ALİ KOLAT ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEKLERİNDE ZİYARET ETTİ.

KIRIKKALE VALİSİ ALİ KOLAT ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ DERNEKLERİNDE ZİYARET ETTİ.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat tarafından Türkiye HARP Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı ziyaret edilerek Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerle sohbet etti.

Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal’dan Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Kolat” Derneğimizde siz şehit ailelerimiz ve Gazilerimizle tekrar bir arada olmaktan memnun oldum. Kırıkkale’de görev yaptığım süre içerisinde Dernek yetkilileri, Şehit yakınları, Gazi ve Malullerimizle bir çok hizmeti paylaştık. Devletimizin ve Hükümetimizin yapmış olduğu düzenlemeleri İlimizde uygulamaya çalıştık. Acıları yok etmek kolay değil. Ama acılarınızı hafifletmenin yollarını bulmaya çalıştık.

Ziyaretim vesilesi ile Dernek Başkanımızı ve Yönetimini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki faaliyetleriniz de de başarılar diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bütün Şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden Gazilerimize Allah’tan rahmet, Şehitlerimizin yakınlarına, Gazi ve Malullerimize de minnetlerimizi sunuyorum. Haklarınızı helal edin “ dedi.

Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Dernek başkanı Rıfat Öcal” İlimize Vali olarak göreve başladığınız 18 Ağustos 2013 tarihi itibari ile her zaman Şehitlerimizin ailelerinin, Gazilerin ve Derneğimizin yanında oldunuz. Dernek Yönetim Kurulu adına Size ve Saygıdeğer hanımefendiye teşekkürlerimizi sunuyor, sağlık ve huzur diliyoruz” dedi.

 

Bu haber 941 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi