Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
23 NİSAN A YAKIŞIR ŞENLİK

23 NİSAN A YAKIŞIR ŞENLİK

Tarih 28 Nisan 2016, 00:08 Editör PINAR YILMAZ

23 NİSAN A YAKIŞIR ŞENLİK

23 NİSAN’A YAKIŞIR ŞENLİK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 24 Nisan 2016 tarihinde Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme müsabakalarında, minik yüzücüler 23 Nisan’a yakışır bir eğlence yaşadı.

Yüzme İl Temsilciliğinin 2016 Faaliyet Programında yer alan ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yüzme Müsabakalarında eğlence ve heyecan bir arada yaşandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve diğer kulüplerin açmış olduğu kurslarda yüzmeyi öğrenen minik öğrenciler, Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen şenlikte kıyasıya yarıştı.

 50-100 metre kurbağa, 50-100 metre sırt, 50-100 metre serbest  kategorilerinde yarışan 76 minik sporcuya, aileleri de alkış ve tezahüratları ile destek oldu. Yüzme Müsabakalarında kıyasıya yarışan tüm sporculara katılım belgesi verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; Bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetimizin öncüsü ve güvencesi sevgili gençler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 96. yıl dönümünü kutlamanın haklı sevincini yaşıyoruz. 23 Nisan aynı zamanda, gelecekte özgürlük ve bağımsızlığın bayrağını devralacak olan çocuklarımızın da bayramıdır. En büyük hedefimiz, milli egemenliğimizin teminatı olan çocuklarımıza, gençlerimize daha güzel bir gelecek hazırlayabilmektir. Bu kapsamda İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezimiz milli değerlerine, atasına, örf ve adetlerine sahip çıkan, geleceğe güvenle bakan nesiller yetiştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz. Müsabakalarda mücadele eden minik sporcularımızı tebrik ediyorum ve  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Bu haber 722 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi