Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu Olsun.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu Olsun.

Tarih 01 Mayıs 2016, 01:41 Editör PINAR YILMAZ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu Olsun.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu Olsun.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutlayan Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın,  emeğin ve kardeşliğin bayramı olan 1 Mayıs ülkemiz için hayırlı olsun, diyerek yazılı açıklama yaptı. Açıklamasında, 1 Mayıs bayramı, geçen sene olduğu gibi bu sene de çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Umuyorum ki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı anlamına uygun bir şekilde kutlanır. Gerginlik, barış ve huzurumuzu zedelemeye yönelik girişimlere karşı uyanık olmalıyız. Emek ve dayanışma bayramının bayram gibi kutlanmasını arzu ediyoruz, dedi.

 

Taşkın, açıklamasına şöyle devam etti: “Emek ve dayanışma Bayramında, işçilerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerekir. Anadolu Sağlık Sen olarak, çalışanların adil ve insan gibi yaşayacaklarını sağlayacak ücret politikası getirilmesinden yanayız. Emeğiyle çalışanların saygınlığından yanayız. İşten çıkarılma korkusu olmadan huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışmalarından yanayız. Çalışanların emeğinin sömürüldüğü insanlık dışı uygulamalardan ve yönetim anlayışından yana değiliz. Bu düşüncelerin karşısındayız. Sivil Toplum Kuruluşları düşüncelerini özgürce ifade edebilmelidir. Devleti idare edenleri bu anlayış içinde görmek istiyoruz. Çalışanlarımıza sahip çıkmalıyız. Onların sorunlarını görmeliyiz. Çalışma barışının sağlanmasından yanayız. Mobbing’in her türüne karşıyız. Devlet gerekli önlemleri alsın. Emek ve dayanışma bayramında birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içinde huzurlu, iş barışının sağlandığı, iş güvenliğinin hâkim olduğu bir iş dünyası temenni ediyoruz.”

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramının bütün çalışanlar ve halkla birlikte kutlandığına dikkat çeken Taşkın, bu bayramın neşe içinde el ele birlik ve dayanışma içinde kutlanması gerektiğine işaret etti. Barışı ve huzuru bozucu eylemlerden, dayatmalardan kaçınmak milletin ve ülkenin hayrınadır, diyerek şunları söyledi: “Ülkede herkes kendi istek ve arzusuna göre gelişigüzel hareket etmeye kalkarsa kaos oluşur. Kardeşlik bozulur. Barış ve huzur bozulur. Hâlbuki şu günlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey, barış, huzur ve kardeşlik duygusudur.

 

Anadolu Sağlık Sen olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyor, iş dünyasına, milletimize hayırlı olmasını temenni ederken, barışı, huzuru ve kardeşliği pekiştirmesini diliyorum.”

 

 

 

 

Bu haber 951 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi