Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı yapıldı

İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı yapıldı

Tarih 03 Mayıs 2016, 01:16 Editör PINAR YILMAZ

İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı yapıldı

 

 

 

 

 

 

İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı yapıldı

 

İlimizde Acil Sağlık Hizmetlerinin etkin bir koordinasyonla sunulmasını düzenlemek için İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı 28.04.2016 tarihinde Müdürlüğümüz toplantı salonunda yapılmıştır. Toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa UZUN başkanlığında, Acil Sağlık Hizmetleri Şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı, İl Ambulans Servisi Baştabibi, Yüksek İhtisas Hastanesi yöneticileri ile Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri katılmıştır. Toplantıya Başkanlık eden Sağlık Müdürü Dr. Mustafa UZUN yaptığı konuşmada;  

Önceki yıllarda yapılan bu toplantılarda il dışı ve il içi sevk sayısının fazla olduğunu, fakat sağlık kurumları ile yapılan takipler ve gereken bütün çalışmaları koordineli olarak yürütüp çok iyi sonuçlar alarak ilimizde gereksiz sevklerin önüne geçildi ve çevre illerden hasta kabul eder bir noktaya gelindiğini iletti. Bu anlamda hizmet veren tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Komisyon toplantısında ilimizin Mart ayı Acil Sağlık Hizmetleriyle ilgili istatistikler ile acil servislerdeki işleyişler hakkında bilgiler verilmiştir.  Mart ayında toplam 31.650 Acil hasta Muayenesi yapıldığı ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri ambulanslarıyla toplam 1.764 hastanın ilimizdeki hastanelere nakli gerçekleşmiştir. Acil Sağlık Hizmetlerinin daha etkin verimli ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için gerekli tedbirlerin alındığı toplantı İl içi ve il dışı gerçekleşen hasta sevklerinin değerlendirmesini içeren sunumun ardından katılımcılardan gelen soru ve önerileri de kapsayan çeşitli kararların alınması ile son verildi.

 

Bu haber 911 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi