Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kızılırmak Anaokulu idarecilerinden öğretmenlere jest

Kızılırmak Anaokulu idarecilerinden öğretmenlere jest

Tarih 03 Mayıs 2016, 11:22 Editör PINAR YILMAZ

Kızılırmak Anaokulu idarecilerinden öğretmenlere jest

Kızılırmak Anaokulu idarecilerinden öğretmenlere jest

Kızılırmak Anaokulu idarecileri 23 Nisan bayram kutlamasında hem güzel bir bayram programı hazırlayan,hemde yorulan öğretmen, memur, yardımcı personellerine çiğ köfteli kutlama tertipledi.

Öğretmenler odasında gerçekleşen Çiğ köfteli kutlamada konuşan Okul Müdürü Şengül Doğan hocahanım bütün öğretmenlerin başarılı bir kutlama tertiplemesinde çok yorulduklarını ifade ederek

Devam etti.

'Bütün kadromuzu Tebrik edip teşekkür etmeyi bir borç bildiğimiz için,müdür yardımcım Nevin hanımla öğretmenlerimizi ve personelimi bir Araya getirerek onlarla kısa da olsa bir moral kutlaması yaptık.Hepsinden çok memnunuz,teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimizin öğrenciler üzerindeki bedensel,zihinsel,fiziksel çalışmalar yanında folklor ve halk oyunları çalışmaları yaparak,3 ay hazırlandılar ve sonunda muhteşem beğeni toplayan bir kutlama programı yapıldı hepsine teşekkür ediyorum.Programdan sonra,telefonla idaremizi arayarak güzel tepkiler veren Ailelerimize teşekkür ederken, bize verdikleri destek içinde ayrıca  onları kutluyoruz.dedi.


 

Bu haber 986 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi