Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri

Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri

Tarih 24 Mayıs 2016, 01:24 Editör PINAR YILMAZ

Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘’2016 Yılı Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında düzenlediği 'Gençlik Merkezi Günleri' Ankara'da 17-18 Mayıs 2016 çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde Bekir Develi'nin sunumu ile gerçekleştirilen Gençlik Merkezi Günlerinin açılış konuşmasını yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlerin üzerlerinde büyük sorumluluklar bulunduğunu ifade ederek, “Sizler, ülkemizin, milletimizin geleceği olduğunuzu bir kez daha ortaya koydunuz. Bu hafta gençlerimiz açısından önemli. Çünkü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve aynı zamanda istiklalimize olan yürüyüşün başlangıcının hatırlandığı hafta" diye konuştu.
Konuşmaların ardından ünlü şarkıcı Murat KEKİLLİ sahne aldı.Konser bitiminde  81 ilden gelen 220 gençlik merkezinin çalışmalarının sergilendiği fuar alanında yerini alan Kırıkkale gençlik merkezi standı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat ÜNLÜ, Gençlik Merkezi Müdürü Adnan VURAL, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte ziyaretçilerini ağırladı.

 Gençlik merkezi üyelerinin yıl içerisinde yaptığı çalışmalar ve Kırıkkale’ye özgü eserlerin sergilendiği Kırıkkale standı, Gençlik Merkezi Günleri ziyaretçileri tarafından büyük beğeni topladı. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğü Gençlik Merkezi standımıza; Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Akif Çağatay KILIÇ, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sn. Faruk ÖZÇELİK, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn. Emre KAÇAR, Spor Genel Müdürü Sn. Mehmet BAYKAN,Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sn. Emre TOPOĞLU, Daire başkanları,  çeşitli illerin milletvekilleri, Ankara’da yasayan hemşehrilerimiz ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti. Ziyaretçilere, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından çekirdek, kuru üzüm, kolonya ikramı yapılırken çeşitli hediyeler verildi.

 Gençlik merkezi üyeleri tarafından yapılan çinicilik, ebru, kaligrafi, dokuma gibi çalışmalar ise organizasyona ayrı bir renk kattı.

Bu haber 823 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi