Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vekil Vali Ünlüer Anadolu Ajansı Kırıkkale Muhabirlerini kabul etti

Vekil Vali Ünlüer Anadolu Ajansı Kırıkkale Muhabirlerini kabul etti

Tarih 25 Mayıs 2016, 01:38 Editör PINAR YILMAZ

Vekil Vali Ünlüer Anadolu Ajansı Kırıkkale Muhabirlerini kabul etti

Vekil Vali Ünlüer Anadolu Ajansı Kırıkkale Muhabirlerini kabul etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ın emekli olarak ayrılmasından boşalan Vali lik koltuğuna oturan Vekil Vali Mükerrem Ünlüer makamında kabul etttiği AA merkez ve ilçe muhabirlerine Bana makama her zaman ulaşabilirsiniz diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hep birlikte Kırıkkale için çalışarak hizmet edeceğiz .dedi.

 

Ünlüer,Devletin Ajansı Türkiye'de doğru haberin merkezidir. "Anadolu Ajansı, güzel, güven veren bir kurum. Dünyada da saygınlaştı. Sizin iyi, yoğun, düzgün çalışmanız örnek çalışmadır. ülkemizde ve yurt dışında önemli işler üstlenmekte. Bizleri en iyi şekilde tanıtma görevini üstleniyor. Her şey için teşekkürler." diye konuştu.

Ziyarette, Kırıkkale muhabiri Fatih Gökmen ile Zekeriya Karadavut, ve İlçelerden gelen serbest muhabirlerden Keskin Muhabiri Talat Ünver, Bahşılı muhabiri Ahmet Yaman, Karakeçili muhabiri Eyüp Avan, Yahşihan Muhabiri Ali Karayel, Delice muhabiri Abdullah Halıcı, Çelebi muhabiri Tuğba Bayram ile Sulakyurt muhabiri Ahmet Kavaklı katıldı.

Balişeyh muhabiri Halil İbrahim Bildik ise Büyük Millet Meclisine katıldığı için ziyarete yetişemedi.

Hoş Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Ünlüer sizin benden istediğiniz karşılaştığınız zorlular bvarmı diye sordu,Muhabirler ise Biz İlçe lerimizde Kaymakam larımızla,Garnizon Komutanlarımızla,Emniyetimizle ve Belediyelerimizle hatta diğer kurumlarımızla iyi ilişkiler içerisinde uyumla çaışıyoruz bir şikayetimiz yok diyerek Vali Ünlüere bilgi verdiler.

En çok Haber kaynaklarının Doğu Anadolu ve Karadeniz yollarının Kırıkkale ,Yahşihan ve Delice ile Keskin ilçerleinden geçtiği için kazalarla karşılaştıklarını iletirken Kızılırmak kıyısındaki Bahşılı,Yahşihan ve Karkeçili ilçelerinde ise yazın suda boğulmalar olduğu kurtarma ekiplerinin bulunmadığı Ankara dan Emniyet Su altı kurtarma ekibi ve Jandarma nın sas komando larının geldiği Halkın bu konuda yardım beklediği gündeme getirildi.

 

 

Bu haber 1274 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi