Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Özel Gaziden Muhteşem Mezuniyet töreni

Özel Gaziden Muhteşem Mezuniyet töreni

Tarih 27 Mayıs 2016, 01:51 Editör PINAR YILMAZ

Özel Gaziden Muhteşem Mezuniyet töreni

Özel Gaziden Muhteşem Mezuniyet töreni

Özel Gazi Kolejı’nden Muhteşem bir programla 2015-2016 Öğretim yılı 8.sınıflardan Mezun olan öğrenciler için Mezuniyet  töreni düzenledi.

Beyaz Saray Düğün salonunda tertiplenen program’a saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

Müzik eşliğinde bütün öğrenciler özel cübbe ve kepleri ile üçer üçer sahneye çıktılar.

Programın konuşmasını yapan Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu duygulu bir konuşma yaparak bütün öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı.


 

Bayram Aydoğdu şöyle devam etti,değerli velilerimiz ,Bir kısmı 8 yıl önce, bir kısmı 3,4,5 yıl önce elinden tutup getirerek bize emanet ettiğiniz ürkek yürekli endişeli bakışlarla Özel Gazi Kolejinin kapısından içeri giren yavrularımız artık büyüdü. O günün üzerinden 8 yıl geçti. Artık onlar dünyayı tek başına feth edebilecek güçte ve yürekleri bir o kadar büyük.

     Özel Gazi Kolejinin vermiş olduğu eğitim sonucunda kendilerine güvenen, sorgulayabilen, öğrenme ve araştırma isteğiyle dolu olan, sorumluluk sahibi, iletişim becerileri gelişmiş, adaletli davranma içgüdüsü ile dimdik ayakta durabilen, haksızlığa asla boyun eğmeyen, manevi değerlere saygılı, bilim ışığında geleneği ve değişimi bütünleştirerek geleceği şekillendiren bireyleri yetiştirdiğimize tüm kalbimizle inanıyoruz.

     Bu anlamda öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen mutfak kadromuza, çalışan personel kadromuza ve eli öpülesi öğretmen kadromuza çok çok teşekkür ederim. Sevgili geçler;

Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile insanlık değerini ve vatan sevgisini en üst düzeye çıkaracaksınız.

   

 Gazi Mustafa kemal diyor ki:

Gençler her şeyden önce milletine güven vermelidir. Bir gün kurduğum cumhuriyeti beni anlamış olan ve bıraktığım eseri koruyacak ve yüceltecek gençlere bırakmanın memnuniyeti içinde olacağım der.

     Rica ile merhamet dilenmekle bir millet ve devletin şeref ve istiklali kurtulmaz. Vatanın bütün ümidi ve geleceği milli ve manevi değerlerine sahip çıkan laik ve Demokratik anlayışı savunan gençlerdir diyor.

Hayatınızın her kademesinde hep yanınızda olan anne ve babalarınızın haklarını nasıl ödersiniz bilmiyorum.

  

  Özel Gazi Koleji olarak ben bu fedakâr ailelere şimdiden teşekkür ediyorum.

Sevgili Geçler işte bir sonun başlangıcındayız. Tam bir ömür boyu unutmayacağınız çok güçlü arkadaşlıklar kurdunuz. Birbirimizden asla ayrılmayız diye düşündüğünüz yol ayrımına geldiniz.

 Özel Gazi Koleji olarak ben bu fedakâr ailelere şimdiden teşekkür ediyorum. Sevgili yavrularım yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun.    Saygılarımla.

Sınıf Öğretmenleri Kemal Yiğit ve Kadir Duruel ise duygularını dile getirip öğrencileri ile vedalaşırken duygulu anlar yaşadılar.bütün öğrencilerini tebrik ederek bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.Bu gecede ayrıca üst diploma alan ağabeyleri bir alt sınıfa okulun sancağını vermek için sahneye çıkarak sancak devir teslimi yapıldı.

Sıra Diploma dağıtımına geçildiğinde ise Okul kurucu müdürü Mehmet Al sahneye çıkarak bir konuşma yaparak öğrencilerine altın değerinde övütler ve nasihatler verdi.



Müdür Mehmet al konuşmasına söyle devam etti.

’’Değerli velilerimiz,değerli yavrularımız bu günler en guygulu anlardır.Bunlara baktıkça geleceğimizi teşkil edecek çocuklar dediğimiz sizlere bakmak gurur vesilesidir.36 yıldır bu duyguları hep yaşıyoruz.Bir öğretmen için sorulsa inanın bizler yine öğretmenlik deriz.Bizlerin en gurur duyduğumuz an şu anlar ve geçmişte okutup karşımıza farklı idareci öğretmen gibi mesleklerle gelmesidir.Bu noktada emek sarfeden bütün arkadaşlarım ve velilerim adına sizlere teşekkür ediyorum,özellikle fedakar Ailelerimizin gurur günüdür,sizlere emanet ediyoruz.Gönül bağımız çocuklarımızla ailelerimizle asla kopmayacak.Geçmişte mezun olan öğrencilerimiz zaman zaman yanımıza gelip hasret gideriyoruz.Sevgili yavrular şunu hiçbir zaman unutmayınız bu vatan bizim,bu bayrak bizim,bu memleket bizim hepsi bizim.Bizim sahip olduğumuz bu kıymetli unsurlara

Göz diken,bizim elimizden almak isteyen .bizi burada esir etmek isteyen ,Bayrağımızı indirmek isteyen,inandığımız değerlerden uzaklaştırmak isteyen birsürü bedbahtlar ,bir sürü düşmanlar her zaman karşımıza çıkacaktır.Bunlara karşı okuyarak en yüksek noktaya kadar çıkarak mücadelemizi bu şekilde vereceğiz.Ülkemizin en temel noktalarına bizler oturacağız .Bu ülkeyi dünyanın en büyük güçlü ülkesi olabilmesi için sizler görevdesiniz,çalışacaksınız ve buna sahip çıkacaksınız.diyerek bütün öğrencilerden hep bir ağızdan söz aldı.sözlerini tamamlayarak ilk mezuniyet belgesini kendisi vererek Bayram beyle devam etti.’’

Bütün öğrenciler toplu fotoğraf çekimi ile masalarına oturarak Aileleri ile birlikte yemeklerini yediler.Sıra Okul mezuniyet pastası ve Havai fişek gösterisine gelindiğinde bütün salondaki davetliler bahçeye davet edildi.

Hergünümüz böyle olsun,bugünki pasta gibi Allah ağzınızın tadını bozmasın denilerek yaş pasta kesildi.Akabinde ise muhteşem bir havai fişek gösterisi yapıldı.

Diploma töreni canlı muzik eşliğinde oynanan oyunlar ile,çekilen halaylar eşliğinde neşe ile sona erdi.

Bu haber 1319 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi