Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Leyla İsa Aktuğ Ortaokulu nu yaptıran hayırsever kadından öğrencilere jest

Leyla İsa Aktuğ Ortaokulu nu yaptıran hayırsever kadından öğrencilere jest

Tarih 28 Mayıs 2016, 03:53 Editör PINAR YILMAZ

Leyla İsa Aktuğ Ortaokulu nu yaptıran hayırsever kadından öğrencilere jes

Leyla İsa Aktuğ Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever kadın okul öğrencilerine ayakkabı hediye etti.

Hayrına Yaptırdığı Okul Öğrencilerinin Hepsine yıllar sonra Ayakkabı Hediye etti.

Kırıkkale Kızılırmak Leyla İsa Aktuğ ortaokulunda tubitak 4006 bilim açılışına katılan okulu yaptıran Leyla Aktuğ (84) açılış kurdelesini keserek 100 adet ayakkabı hediye ederek bütün Ailelerin sevgisini kazandı.

Leyla Aktuğ isimli bir nine 1992 yılında hayrına yaptırdığı okuluna ziyarette bulunarak okulun bütün öğrencilerine Ayakkabı hediye etti.

Tubitak projelerini tanıtan öğrencilerin stantını gezerek onlara başarılar dileyen Leyla Aktuğ,Açılış kurdelesini keserek öğrencilerin önce dışarda sonra sınıflarda ayakkabılarını dağıttı.

Aktuğ şunları söyledi,’ben bugün burada bulunmaktan çok memnunum.Beyim rahmetli İsa Aktuğ ve benim yaptırdığımız bu okulda öğrencilerimizin başarılı olmaları bizi çok gururlandırır.Beni bugün açılışa davet eden İdarecilere ve öğretmenlere çok teşekkür ederim.dedi.

Programa İl Milli eğitim Şube Müdürü Erdal ,Hayırsever vatandaş Leyla Aktuğ ve oğlu işadamı Vedat Aktuğ,okul müdürleri,öğretmenler ve Aileler katıldı.

Okul müdürü Tayyar Kılıç ise,Okulun yapımında büyük hayırseverlilk yapan Leyla Aktuğ ve Rahmetli olan Eşi İsa Aktuğ’a,oğlu Vedat Aktuğ’a çok teşekkür ederek,Okul öğrencilerine alınan ayakkabıları da bütün öğrencilere dağıtılmasını sağladı.

 

Bir sınıfa girerek 17 öğrenciye ayakkabılarını dağıtan Leyla Aktuğ ellerini öpen öğrenciler kendini duygulandırdı,hepsini yanaklarından öperek başarılı olunki emeklerimiz boşa gitmesin sizlerle gurur duyalım.dedi.Diğer öğrencilerin hepsine ayakkabı numaraları ve isimlerine göre tertiplenen Ayakkabılar öğretmenler tarafından dağıtıldı.

Daha sonra Mahalle Hanımlarının gönüllü olarak tandırlarında yaptıkları içli gözleme ayran ile ikram edildi.

Bu haber 2392 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi