Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Belediyesi 120 Bayana Konya Gezisi Düzenledi

Bahşılı Belediyesi 120 Bayana Konya Gezisi Düzenledi

Tarih 30 Mayıs 2016, 01:17 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı belediye başkanı İbrahim Uyar ın direktifleri ile organize edilen Konya kültür gezisi düzenlendi.

Bahşılı Belediyesi 120 Bayana Konya Gezisi Düzenledi

Bahşılı belediye başkanı İbrahim Uyar ın direktifleri ile organize edilen Konya kültür gezisi düzenlendi.

Bahşılı belediye binası önünden sabah namazında başkanında katıldığı uğurlama ile üç otobüs yola çıktı.

Başkan İbrahim Uyar Otobüslerde bayanları ziyaret ederek ,’yolculuklarınız hayırlı olsun,bizler için vatan millet için, bütün müslümanlar için bol bol dualar edin,güle güle gidip gelin.Allah sevdiklerinize Ailenize kavuştursun .Sizlere söz verdiğimiz gibi manevi ve kültürel değerlerimize yapılacak ziyaretlerimiz dervam edecek.dedi.

Gezi esnasın da özellikle Konya mevlana türbesi,Alahattin tepesi,selçuklu eski kale ve selçuklu komutanlarının türbeleri,üç kardeşler şehitliği ile şems türbesi ziyaret edilerek çarşıda alışveriş yapıldı.Başkan İbrahim Uyar ın eşi Tülin Uyar ında aşlik ettiği ziyaret çok olumlu ve başarı ile tamamlandığı bildirildi.

Konya gezisinin koordinatörlüğünü üstlenen Başkan Yardımcısı İsa Teke ve meclis üyesi Murat Kaplan ın bayanlarımızın isteklerini yerine getirip onlara yardımcı olduklarını ileterek,Rehber eşliğinde çok bilinçli ve nalamlı bir gezi yapıldığı bildirildi.

 

Konya Gezisinde ,Bahşılı lı bayanlar duygularını şöyle dile getirdi;Başkan ve ekibine çok teşekkür ederiz,ramazan ayı öncesi böyle manevi değerlerimizden olan mevlana türbesine bizleri götürmesi çok anlam ifade etmektedir,özellikle rehber in bilgilendirdiği her izyareti anlayarak bilerek idrak ettik. herkese bol bol  dualar ettik,teşekkür ederiz.diyerek güzel tepkiler verdiler.

Başkan Yardımcısı İsa Teke ise ; biz Başkanımızla beraber önceki Konya gezisine gidemeyen Bayanlarımızdan tertiplediğimiz geziye 120 kişiyi daha götürüyoruz.Temin edilen Rehber eşliğinde Konya Mevlana ziyaretinden halkımız çok memnun kaldılar.duygularını dile getirirken ,başkanımızdan çok emmn unuz Allah ondan razı olsun halkını hiç boş bırakmadı hep yanımızda oldu.yardımlarımıza koşmaya devam ediyor diyerek hep yanındayız diye memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

Bu haber 1078 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi