Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Atatürk sevdalısı köylü,bayraklı  kıravatla dolaşıyor.

Atatürk sevdalısı köylü,bayraklı kıravatla dolaşıyor.

Tarih 03 Ağustos 2009, 12:20 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale merkeze bağlı Hasandede kasabası vatandaşlarından biri olan Duran coşkun Kırıkkale Caddelerinde Atatürk rozetini ve Türk bayraklı kravatını hiç çıkartmıyor.

 Atatürk sevdalısı köylü,bayraklı  kıravatla dolaşıyor.

“bayrağıma göz dikenin gözünü oyarım.”

 

Kırıkkale merkeze bağlı Hasandede kasabası vatandaşlarından biri olan Duran coşkun Kırıkkale Caddelerinde Atatürk rozetini ve Türk bayraklı kravatını hiç çıkartmıyor.

AA verdiği özel demeçte, “ben yedi çocuklu on torunlu olup,76 yaşındayım.bayraklı takım elbiseli ve kafamda kasketimle Atatürk rozetimle gurur duyuyorum.eğer bayrağıma göz diken olursa onun gözünü oyarım,Atatürk’e dil uzattırmam,vatanıma milletime bağlı yaşayan sade bir vatandaşım,Türkün ayranını bulandırmasınlar,sonu kötü olur.”diyerek kimseden korkmadan böyle dolaşmaya devam edeceğini ifade etti.

Edinilen bilgiye göre Hasandede belediye başkanı Malik Ejder Coşkun’un babası olduğu öğrenilen Duran Coşkun ayrıca yol boyunda söğütlü çay ocağı işletmekte olup,çay bahçesine uğrayan her müşterisine kendi derlediği şiirlerden okuduğunu belirtti.

(AY)Haberci

Bu haber 5396 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi