Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Özel DEK kolejı karne töreni düzenledi

Özel DEK kolejı karne töreni düzenledi

Tarih 18 Haziran 2016, 13:31 Editör PINAR YILMAZ

Özel Dek kolejı 2015 / 2016 eğitim öğretim yılı yıl sonunda Karne töreni düzenledi.

Özel DEK kolejı karne töreni düzenledi

Özel Dek kolejı 2015 / 2016 eğitim öğretim yılı yıl sonunda Karne töreni düzenledi.

Bahşılı daki yeni binalarında düzenlenen programa Bahşılı Kaymakam’ı Harun Ersin Polat,İl Jandarma Alay Komutanı İsa Çakmak,Okul kurucu müdürleri,kurum ortakları ve Aileler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda okul müdürü Mehmet Genç yaptığı konuşmada öğrencilerine sizler geleceğin parlayan yıldızları olacaksınız diyerek konuşmasına devam etti.

 

Genç,’Bir eğitim öğretiöm yılının daha sonuna geldik.Ancak Her bitiş yeni bir başlangıçı beraberinde getirir.Bir yıl sonunda el birliği ile öğrencilerimize en iyiyi,en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık.Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır.

Sevgili çocuklar bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak hepinizin hakkıdır.Bir tatil programı yapılmalıdır.Bunun içinde dersde olmalı ,kitapda olmalı,eğlencede olmalıdır.

Biraz tavsiyelerde bulunmam gerekirse,Birbirinizi sevin ve paylaşmayı bilin.Kendinize güvenin,güvensiz insanlar başarısız kalırlar.Vatanınızı ve milletinizi sevip,yükseltmeye çalışın.

Eğitim yılının son günü olan bu günde,hem dünya tatlısı minicik anaokulu öğrencilerimiz,hemde dördüncü sınıf öğrencilerimiz,gelecek sene bir üst sınıfta bizimle beraber olacaklar.Ama 8.sınıf öğrencilerimize gelince,Sizler geleceğin parlayan yıldızları olacaksınız.

Sizleri bu duygularla beraber birer çiçek tohumu olarak ülkemin ve dünyanın semalarına serpiyorum ki ;Düştüğünüz heryerde sevgiyi,saygıyı,kardeşliği ve barışı yeşerirsiniz.

Unutmayalımki ;

‘İLKÖĞRETİM DAVASI İNSAN OLMA,MİLLİ OLMA DAVASIDIR.’

Sevgi ve saygılarımla diyerek konuşmasını tamamladı.


 

Anaokulu öğrencilerinin muhteşem dans gösterilerini önce Nazar boncukları sınıfı dans gösterisi,Bilgin yumurcaklar sınıfı dans gösterisi ,Zeka küpleri sınıfı dans gösterisi ve son olarakta Menekşeler sınıfı dans performansları ile kapanış programına renk katıp bol bol alkışlandılar.

Daha sonra bütün bir yıl boyunca sınıflarında üstün başarı gösterip birinci olan ilkokul ve ortaokul birincilerini sahneye davet edildi.

 

Birincilere ödüllerini ise Kaymakam Polat ,Alay komutanı Çakmak ve sınıf öğretmenleri verdi.

Öncelikle ilk defa düzenlenen mezuniyet kütüğüne okul plaketini okul kurucusu Saygın hoca çaktı,ardından 4 / A SINIF BİRİNCİSİ  Gökçe Şen öğretmeni Nevzat Samyeli ile ismi yazılı olan plakayı kütüğe çaktı.

 

8.sınıf birincisi Utku Özcan ise öğretmeni Kürşat Akıncı ile ismi yazılı plakayı kütüğe çakarak kurucu müdürlerle anı fotoğrafı çekildi.

Programın bu bölümünde sahneye davet edilen minik öğrenciler Anaokulu toplu fotoğraf çekilerek kep attılar.

İlk okul öğrencileride sahnede verdikleri anı pozu ile keplerini fırlattılar.

 

Sahneye okula veda edecek olan ağabeylar yani 8.sınıflar yerlerini alarak önce sınıf öğretmenleri ,diğer ders öğretmenleri ve okul müdürleri ile poz verip sonrada keplerini fırlatarak veda ettiler.

Kapanış konuşmasını ise,Kurucu müdür, Taki Kaplan yaparak bütün öğrencilere mutlu güzel tatiller dileyerek, büyük sınıf öğrencilerine bundan sonraki eğitim hayatında ve özel hayatlarında başarılar temennisinde bulunup,progroma katılan herkese teşekkür ederek yıl sonu kapanış programını sonlandırdı.

 

 

Bu haber 2963 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Bahşılı

Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı da lavanta hasatı Bahşılı da lavanta hasatı

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor

Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor Bahşılı Demokrasi nöbetine esnaflardan destek yağıyor
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi