Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TİYATROCU YENİLMEZ GENÇLİK VAKFININ PROGRAMINA KATILDI

TİYATROCU YENİLMEZ GENÇLİK VAKFININ PROGRAMINA KATILDI

Tarih 22 Haziran 2016, 19:07 Editör PINAR YILMAZ

TİYATROCU YENİLMEZ GENÇLİK VAKFININ PROGRAMINA KATILDI

TİYATROCU YENİLMEZ GENÇLİK VAKFININ PROGRAMINA KATILDI

Tiyatrocu AHMET Yenilmez Türkiye gençlik vakfı nın Kırıkkale belediyesinin düzenlediği programda vakıf için ayrılan günde sahne aldı.

Terafi namazından sonra önce hayrat vakfının programı daha sonrada Türkiye Gençlik Vakfı Kırıkkale temsilciliğinin programı başladı.

Programda Kırıkkale de 1.5 yıl faailetlerini anlatan kısa slayt gösterisi ve Başkan ÇAĞRI Byakal ın konuşmasından sonra Sahne alan Tiyatrocu Ahmet Yenilmez saat 00.01 E KADAR değişik konularda söyleyişi yaparak Kırıkkale lileri mest etti.

Sahnede başlayan hayranları sevenleri ile fotoğraf çektirme yarışına gitsede bu fotoğraf seli otele kadar hatta sahura kadar sürdü.Programa Katılan Kırıkkale AK P arti mv.Apdullah Öztürk de Tiyatrocu yenilmezin progrmaını beğendiğini dikkatle dinlediğini söyleyerek bir pano hediye etti.

 

Ayrıca programa Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,AK  Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar da katıldı.

Daha sonra Gençlik vakfının misafiri olarak Carmın Otel de sahurlayan Yenilmez sahur yemeğine ve sohbetine Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar ında katılımları ile hoş samimi sohbetler edildi.

Kırıkkale li vakıf yönetimi ve gençlerininde hazır bulunduğu sohbet gecesinde bütün katılımcıları tek tek tanıyan Yenilmez Bu yakın ilgiden dolayı Kırıkkale lilere çok teşekkür etti.

Özellikle Belediye Başkanı nın yaşlılar ve engelliler için kurduğu birimin faaliyetlerini duyunca takdir ederek bu bölümde görevli Babanız Yusuf beye,diğer belediye personelinize ve size çok teşekkür ederim hizmetlerin en güzelini yapıyorsunuz helal olsun sizin gibi yöneticilere dedi.

 

Vakıf gönüllüsü gençlerin hep üniversite mezunu olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi,sizin gençlik gelecek vaad ediyor helal olsun size dedi ve Çağrı Baykalı ı bu kadar kaliteli gençleri,üniversiteli gençleri bir çatıda barındırdığı için tebrik etti ve durmayın birleşin birşeyler yapın diplomaların hakkını verin dedi.

Bu haber 787 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi