Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
SPORCU BABA NIN ŞAMPİYON OĞLU

SPORCU BABA NIN ŞAMPİYON OĞLU

Tarih 29 Haziran 2016, 12:57 Editör PINAR YILMAZ

SPORCU BABA NIN ŞAMPİYON OĞLU

SPORCU BABA NIN ŞAMPİYON OĞLU

 






Türkiye şampiyonalarında bayan bir halkterci şampiyon yaparak Kırıkkale nin adını Kamuoyuna duyuran sporcu baba bedeb eğitim öğretmeni ve Halter Antranörü Hayrettin Kurnaz yıllarca emek verdiği minik oğlunu sonunda şampiyon yaptı.

BALIKESİR'de yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası'nda 56 kiloda Kırıkkale İstiklal İlkokulu öğrencisi Hakan Şükrü Kurnaz, koparmada, 65 kilo, silkmede 77 kilo kaldırarak Türkiye rekoru kırdı.

EN BÜYÜK ARZUM

Tüm zamanların en iyi sporcusu seçilen Hakan Şükrü Kurnaz, 2018 yılında yapılacak olan Gençlik Olimpiyatları'nda yer alacağı spor otoriterleri tarafından belirtilirken, genç sporcunun yaşının küçük olması, geleceğin haltercisi olarak belirtiliyor. Hakan Şükrü Kurnaz, "Babamın halter antrenörü olması nedeniyle küçük yaştan beri halter sporuna olan sevgim her geçen gün başarılı olmama neden oldu. En büyük arzum, Türk bayrağını yurt içinde ve dışında göndere çektirerek, İstiklal marşımızı okutmak" dedi.

Hayrettin Kurnaz ise ben bütün Kırıkkale deki olumsuzluklara rağmen bir ankara kulübü adına yarışan oğlumu şampiyon yaptım.daha fazlada konuşmaya gerek yok,ydanda.

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi