Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI SABAHA KADAR UYUMADI

BAHŞILI SABAHA KADAR UYUMADI

Tarih 17 Temmuz 2016, 08:24 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI SABAHA KADAR UYUMADI

BAHŞILI SABAHA KADAR UYUMADI

Bahşılı İlçe teşkilatında toplanan halk Belediye başkanı İbrahim Uyar ve İlçe Başkanı Sadullah Duyar ile beraber Hükümete ve Cumhuriyete destek için İlçe binası önünde ve Bina içinde toplanarak Televizyon izledi gelişmeleri heyecanla takip etti.İlçe içerisinde Belediye hoparlöründen halk ilçe binası önüne davet edildi.Camiiden sela verildi.


 

Bir ara Parti balkonuna çıkan Başkan Uyar, değerli Bahşılı lar gelip demokrasiye,Cumhuriyete Özgürlüğe ve seçilmiş hükümetimizle cumhurbaşkanımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederim.sizler böyle birlik beraberlik ,içerisinde olduğunuz sürece bu tür oluşumlar,darbe girişimleri bize vız gelir.Aklı selim davranılıp sakince işi hükümetimizin akılcıl idaresine bıraktığınız ve demokrasiye sahip çıkmak için sokaklara döküldüğünüz için yine teşekkür ediyorum.Bahşılı ihtiyarı,genci ve kadınnıyla burada.Bahşılı cumhurbaşkanının,hükümetinin yanında dimdik duruyor.dedi.

Bu haber 1031 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi