Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TSO Başkanı ,Millet, demokrasiye sahip çıktı

TSO Başkanı ,Millet, demokrasiye sahip çıktı

Tarih 20 Temmuz 2016, 02:53 Editör PINAR YILMAZ

TSO Başkanı Millet, demokrasiye sahip çıktı

TSO Başkanı Millet, demokrasiye sahip çıktı
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi OdasıTürkiye’de özel sektörün tamamını temsil eden TOBB ve 365 oda-borsa 81 İl genelinde ortak şekilde basın açıklamasında bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, “Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymaktadır” dedi.

SAHİP ÇIKMA İRADESİYLE MÜMKÜN

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök’te yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Gök, “5 Temmuz gecesi Milletimiz ve Milli kurumlarımız demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlemiştir. Halkımız sandığa ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu hain saldırının başarısızlığa uğraması Türk Milleti’nin birlikte duruşu, kararlı turumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur” ifadesinde bulundu.

 

MECLİSİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymaktadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız, Meclisteki tüm siyasi partilerimizi, cunta heveslileri karşısındaki dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz. Gazi unvanını hatırlatan meclisimizle gurur duyuyoruz.”

 

MUTABAKATIN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ

“Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK’nın şerefli mensuplarına gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Ordu içinde örgütlenmiş bu terörist çetenin tamamen ortaya çıkartılmasını ve adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz. Bu şerden hem demokrasimizi hem de birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Hepimiz demokrasi konusunda toplumda sağlanan bu büyük mutabakatın değerini bilmeliyiz.”

 

ÜRETME, İSTİHDAM SAĞLAMA ZAMANI

Şimdi daha çok güçlü olmak, birbirimize daha fazla sarılmak, birbirimizi daha fazla sevmek zorundayız. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz. İş dünyası olarak daha fazla çalışma, üretme, istihdam sağlama zamanı diyoruz. Özel sektör olarak ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi daha büyük hedeflere taşıyacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir” sözünü hep aklımızda tutacağız. Ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz. Devletimiz ve ülkemiz var oldukça bizde varız, demokrasi varsa hepimiz varız” dedi.(kaynak-Kalehaber)

Bu haber 772 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi