Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIRIKKALE DE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DARBE GİRİŞİMİNİ KINAMA

KIRIKKALE DE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DARBE GİRİŞİMİNİ KINAMA

Tarih 21 Temmuz 2016, 08:11 Editör PINAR YILMAZ

KIRIKKALE DE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

KIRIKKALE DE EMEKLİ ASTSUBAYLAR DARBE GİRİŞİMİNİ KINADI

Birliğimizi kimse bozamaz

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şube Başkanlığı´nca 15 Temmuz´da gerçekleştirilen darbe girişimi kınandı.

ESEF VE NEFRETLE KINADILAR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şube Başkanlığı´nca 15 Temmuz´da TSK içindeki bazı askerler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine tepki gösterildi. Türkiye´de kaos yaratan bu hareket kınandı Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin bağımsızlığı, seçilmiş Cumhurbaşkanı ve hükümete karşı düzeni değiştirmek amacı güden bir takım kişiler tarafından yapılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınadıklarını söyledi.

ÜLKEMİZİN BİRLİK VE DİRLİĞİ HEDEF ALINDI

Erdoğan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Ülkenin birlik ve dirliğine, demokratik yapısına ve laik tutumuna karşı kim tarafından gelirse gelsin karşısında sıradağlar gibi duracağız. 15 Temmuz gecesi yaşanan bu kalleş ve adını tarihe lanetle yazdıran darbecilerin karşısında dimdik duran bizler olayın ilk anından itibaren şubemiz yöneticileriyle derhal toplantı yaptık ve darbeci vatan hainlerine direnme kararı aldık. Bu bağlamda Cumhuriyet Meydanı´nda TEMAD Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak ilk yerini alanlardan olduk. Bu güne kadar her akşam bir araya gelip demokrasi nöbetinde yerimiz alıyoruz ve almaya davam edeceğiz. Devletin, milletin yanında yer almaya devam eden Kırıkkale Şubesi olarak bizler, demokrasiye kim göz dikmişse karşısında olmaya devam edeceğiz. Devlet yanlısı, millet yanlısı askerlerin darbeci askerlerle bir ilgisinin olmadığını tüm halkımıza belirtmek isteriz."

Bu haber 882 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi