Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Lal  Saran Anaokulu 2016-2017 eğitim – öğretim yılında YENİ MÜDÜR İLE ATAĞA GEÇTİ

Lal Saran Anaokulu 2016-2017 eğitim – öğretim yılında YENİ MÜDÜR İLE ATAĞA GEÇTİ

Tarih 25 Temmuz 2016, 12:40 Editör PINAR YILMAZ

Lal Saran Anaokulu 2016-2017 eğitim – öğretim yılında YENİ MÜDÜR İLE ATAĞA GEÇTİ

Lal  Saran Anaokulu 2016-2017 eğitim – öğretim yılında YENİ MÜDÜR İLE ATAĞA GEÇTİ

   Lal  Saran Anaokulu 2016-2017 eğitim – öğretim yılında yeni müdür Nevin Ulamış ile atağa geçti. 

Ulamış Kimdir,1974 yılında Ankara ‘da doğdu.İlk, orta , liseyi Ankara ‘da bitirdi.Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünden 1997 yılında mezun oldu.Sırasıyla Kars merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu, Kırşehir Akpınar  Merkez İlköğretim Okulu, Kırıkkale Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu,Kırıkkale Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu , Kırıkkale Minik Kalpler anaokulu’nda   anaokulu öğretmenliği yaptı.

2009’dan bu yana sırasıyla Lal Saran Anaokulunda  müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği ,Minik Kalpler  Anaokulunda müdür yardımcılığı yaptı. 6 şubat 2012 ‘de Kızılırmak Anaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra 01/07/2016 tarihinde okulumuza müdür olarak görevine başladı.

Nevin ULAMIŞ   Kırıkkale Üniversitesi , Sosyal Bilimler Enstitüsü ,Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalında Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında tezsiz yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

 

 

Okulumuz, Kırıkkaleli Hayırsever İş Adamı Sadettin SARAN tarafından Yeni mahalle de Kızı Lal adına 2007 yılında yaptırılmış ve  04 Aralık 2007 tarihinde yapılan geniş katılımlı bir törenle açılmıştır.

Okulumuz 100 öğrenci kapasitelidir. 4 Derslikten oluşmaktadır.

Geniş ve güzel bir bahçesi olan okulumuzda , bir mutfak , bir yemekhane mevcuttur. Yemekler okulumuzun mutfağında pişirilerek çocuklarımıza servis edilmektedir. Okulumuzda servis hizmeti mevcuttur.Devlet okulu olan Lal Saran Anaokulu birbirinden güzel sosyal etkinlikleriyle  ve güçlü kadrosuyla 2016 -2017 eğitim - öğretim yılı kayıtlarını başlatmıştır.

 

MİSYONUMUZ

Biz; Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında okulöncesinin ilke ve amaçlarını doğrultusunda, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, öz güveni tam,  düşünen, bağımsız kararlar verebilen, geleceğe güvenle bakabilen, yaratıcı ve özgür bireyler yetiştirebilmek için varız.

 

 

VİZYONUMUZ

v  “İYİ EĞİTİMLE, İYİ BİR GELECEĞE IŞIK TUTAN, YARATICI, KENDİNE GÜVENEN ÇOCUKLAR” yetiştiren kendi alanımızdaki en başarılı okul olmak.

Lal  Saran Anaokulunda 2016-2017 eğitim – öğretim yılında yemekli ve kahvaltılı gurupların yanı sıra ekonomik sınıf açarak  velilerin sosyo – ekonomik durumunu zorlamayan aylık 10 TL olan bir sınıf da açarak hizmet edecek. Ayrıca 3 yaş çocukları için sınıf açarak  , küçük yaş çocuklarını özel kreşlere göndermek zorunda olan velilere bir alternatif sunmaktadır.

Öğle yemekli guruplar :  Aylık 120 TL

Sabah kahvaltılı guruplar için de 60 TL olarak belirlendi.

Okulda servis hizmeti de mevcuttur.

 

Bu haber 2247 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi