Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale Yahşihan Şehidine Ağlıyor

Kırıkkale Yahşihan Şehidine Ağlıyor

Tarih 28 Temmuz 2016, 10:01 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Yahşihan Şehidine Ağlıyor


Kırıkkale Yahşihan Şehidine Ağlıyor

Kırıkkale Şehidine Ağlıyor Siirt´te PKK´lı teröristler askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada şehit olan üç askerden birisinin Yahşihan´ın Keçili Köyünden Uzman Erbaş Osman Yıldırım(25) olduğu bildirildi.

YİNE TUZAKLANAN PATLAYICI!

 

Saat 20.45 sıralarında Siirt-Eruh İlçesi karayolunun 10´uncu kilometresindeki Çöplük mevkiinde PKK´lı teröristler, karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Şiddetli patlamada araçta bulunan üç asker şehit oldu. Ardından ateş açan teröristlere askerlerinde karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Yaralılar için de bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

 

AİLESİ YAHŞİHAN´DA İKAMET EDİYOR

 

Patlamada şehit olan ve henüz 3 ay önce nişanlanan ve Eylül´de düğün hazırlıkları yapan Kırıkkaleli Uzman Erbaş Osman Yıldırım´ın evine acı haber tez ulaştı. 112 Acil Sağlık Personeli Demirhan Yıldırım´ın oğlu olan Osman Yıldırım´ın Yahşihan´daki baba ocağına acı haberin ulaşması üzerine yükselen ağıtlar, zaten sıkıntılı günler geçiren ülkemizi ve Kırıkkale´mizi yasa boğdu.

Bu haber 1304 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi