Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA DEMOKRASİ NÖBETİ, İKİ KAYMAKAM KATILARAK SONLANDI

BAHŞILI DA DEMOKRASİ NÖBETİ, İKİ KAYMAKAM KATILARAK SONLANDI

Tarih 08 Ağustos 2016, 01:44 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA DEMOKRASİ NÖBETİ, İKİ KAYMAKAM KATILARAK SONLANDI

BAHŞILI DA DEMOKRASİ NÖBETİ, İKİ KAYMAKAM KATILARAK SONLANDI
Bahşılı cumhuriyet meydanındaki demokrasi nöbetinin ilçe lerdeki son gününde iki  Kaymakam, Garnizon komutanları, Bahşılı Belediye başkanı, ilçe Emniyet müdürü, Ak Parti ilçe başkanı, yönetim kurulu, Kadın kolları, gençlik kolları, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, Hükümet konağı birim amirleri,Müftülük ve kalabalık bir halk katılımı sağlanarak birlik beraberlik ve dayanışma örneği sergilendi.
Programa Yahşihan Kaymakam ı A.Ferhat özen e,Bahşılı Kaymakam ı H.Ersin Polat ,Yahşihan ve Bahşılı Garnizon komutanları,emniyet müdürleri,müftülük,Daire amirleri,Kurum müdürleri,Okul müdürleri ve kalabalık bir halk katıldı.
 

TEŞEKKÜR EDERİZ

Bahşılı esnaflarından Acıktım ustanın ikinci defa yaptığı pide ve ayranı Kaymakam, Garnizon komutanı,Başkan ve emniyet müdürleri dağıttı. Esnafımız ise, bizimde katkımız olsun. Türkiye’mizde olduğu gibi ilçemizde de insanlarımız en büyük amirinden belediyesinden polis, asker herkesin katıldığı bu demokrasi nöbetine destek veriyoruz. Herkesten Allah razı olsun diyerek desteklerinin süreceğini iletti.

 

Bahşılı ilçe Belediye başkanı İbrahim Uyar’da duyarlı esnaflarımıza teşekkür ederiz. Nöbetimizin son gününde yine bizi yanlız bırakmayan değerli halkımıza,kadınlarımıza,Yahşihan ve Bahşılı Kaymakam larımıza,Yahşihan ve Bahşılı Garnizon komutanlarımıza,Emniyet mğüdürleri ve memur arkadşalara,Meclis üyelerimize,Kaıdn kollarımıza,İlçe teşkilatımıza,Müftülüğümüze,İlçe milli eğitim müdürlüğümüze,okul müdürlerine  daire amirlerine, grnçlerimize ,her gün bize katılarak desteğini esirgemeyen gücünü yanımızda hissettiğimiz Ajans muhabirimize çok teşekkür ederim.dedi.

Bu haber 1348 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi