Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MEHMET EFE NİN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

MEHMET EFE NİN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Tarih 10 Eylül 2016, 00:27 Editör PINAR YILMAZ

MEHMET EFE NİN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

         MEHMET EFE ‘NİN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

 

KırıkkaleÖzel Gazi Koleji Kurucu Okul Müdürü Mehmet AL’ın Torunu Esra ve Volkan Nair’in biricik oğlu Mehmet Efe NAİR’in sünnet düğünü Beyaz Saray Düğün salonunda yapıldı.

Organizasyonu Mina Organizasyon tarafından yapılan Proğram tek kelime ile hatasız devam etti.Misafirler Mehter taıkımının coşturucu marşları ile karşılandı.


Düğüne katılan Misafirler Büyükler tarafından karşılanırken Gül suyu ve Lokum ikram edildi.Misafirleri ayrı bir karşılama ekibi yerlerine davet ederek yer konusunda en ufak bir karışıklığa meydan vermediler.

Ane ve Baba Esra ve Volkan ikilisinin salona çiçekler altında girmesi arkasından Mehmet Efenin tahta Yeniçerilerin omzunda   gelmesi ayrı bir güzellikti.Ankara Seymen ekibinin gösterisi ardında dansçı kızların gösterisi izleyenleri coşturdu.Misafirler saz ekibinin güzel şarkılarıyla doyasıyla eğlendiler.


Mehmet Efe ye yapılan Kına töreni ,Dansçı kızların Mezdeke oyunu ve  Roman ekibi kızların gösterileri Düğüne renk kattı.Beyaz Saray Mutfak ekibinin hazırlamış olduğu menü tek kelime mükemmeldi.


Misafirlere dağıtılan Osmanlı şerbeti ile renk katılan düğün doyasıya eğlence ile sona erdi.Düğün sahibi Mehmet AL ‘’Torunum Mehmet Efenin sünnet düğününe katılarak bizleri mutlu eden misafirlerimize teşekkür ediyorum.Bu düğünümüzün güzelleşmesinde katkılarında dolayı Mekan sahibi Necmettin beyin şahsında bütün çalışanlarına,Organizasyon sahibi Ezgi hanımın nezdinde bütün ekibine teşekkür ediyorum’’dedi

 

Bu haber 3693 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi