Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yahşihan  Kaymakamı   ÖZEN den  Kurban Bayramı  Mesajı

Yahşihan Kaymakamı ÖZEN den Kurban Bayramı Mesajı

Tarih 11 Eylül 2016, 00:55 Editör PINAR YILMAZ

Yahşihan Kaymakamı A.Ferhat ÖZEN in

Kurban Bayramı Mesajı

Yahşihan  Kaymakamı Sayın A.Ferhat ÖZEN' in

“Kurban Bayramı" Mesajı  

 

Milletimizin manevi değerlerinin, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel, en anlamlı örneklerinin yaşandığı dini bayramlarımız; sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının güçlenmesine, toplumun birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesine ve geleceğe daha da güvenle bakmamıza vesile olan özel günlerdir. Bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramına ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

 

 

Birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından bayramlar; toplumumuzun manevi zenginlik kaynaklarındandır. Bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak, üzüntüde ve kıvançta birleştirmekte ve bu değerlerin içtenlikle yaşanmasını sağlamaktadır. 

 

Milli birlik ve beraberliğimize, huzur ve barışımıza kasteden hain terör saldırılarında şehit verdiğimiz güvenlik güçlerimizin, yaralı gazilerimizin üzüntüsü ve burukluğuyla girdiğimiz bu bayramda, huzur ve güvenliğimiz için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi asla unutmayacak ve unutturmayacağız.

 

Yahşihanlı hemşehrilerimizin ve Yahşihan'da ağırlayacağımız misafirlerimizin bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri, başta güvenlik ve trafik olmak üzere hiçbir sorunla karşılaşmaması için gereken her türlü tedbirler alınmıştır.

 

Bu duygular içerisinde, kıymetli Yahşihanlı hemşehrilerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan çalışma arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutlar,  sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini diler, sevgi ve saygılar sunarım.

 

 

 

 

A.Ferhat ÖZEN 

Yahşihan Kaymakamı

 

Bu haber 1231 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi