Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
T.C LAL SARAN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

T.C LAL SARAN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

Tarih 11 Eylül 2016, 08:17 Editör PINAR YILMAZ

T.C LAL SARAN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR

T.C LAL SARAN ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR
Kırıkkale nin en otantik okullarından T.C Lal saran Ana okulu yeni yönetim,yeni anlayışla sil baştan yenilenerek 2016 / 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANDI.
iLK Veli toplantısını yaparak veli lerin incelediği okul çok beğenildi.
Okul sınıflarında her sınıfın öğretmeni tarafından karşılanan öğrenci velileri içerdeki değişikliği görünce şaşkına döndüler,çünkü geçen senede,ondan önceki senede bu okula kendi çocuğunu yakının çocuğunu gönderen Aileler okulu tanıdıkları için şimdi sil baştan yapılan değişikliklere karşı hayretler içerisinde kalarak okul idaresini tebrik ettiler.

 
yapılan toplantılarda okulun amaçları,eğitim,sosyal faliyetler,servis,kahvaltı ve yemek konusunda sorular soran veliler aldıkları cevaplarla tatmin olarak memnun ayrıldılar.
Haberci71 koordinatörününde takip ettiği değişim ve toplantının çok verimli geçtiğini,Ailelerin çok memnun ayrıldığını ve okulun yeni anlayış ve kaliteli idareci ve öğretmenleri hakkında güzel tepkiler verildiğini gördük.
Ailelere ve öğretmenlere karşı sınıflarda kısaca hoş geldin konuşması yapan yeni Müdür Nevin Ulamış,Biz eğitim camiası eğitmenlerin,idarecilerin tek amacı Çocuklarımızı sosyal hayata ve ilköğretime en iyi şekilde hazırlamaktır.
Anaokulu eğitim programının Amacı ve Hadefleri,3 yaşını doldurmuş, 4 ve 5 yaş çocuklarının gelişim düzeyleri,ilgi ve yetenekleri göz önünde bulundurmak.Duygusal,Bilişsel,sosyal,Psiko-motor (Fiziksel),Dil gelişim alanlarının etkin öğrenme ile desteklenmesi hedeflenmektedir.
diyerek devam etti.

 
-Eğitim felsefemiz;Türk'çeyi doğru ve akıcı konuşabilen,Öğrenmeye açık,Araştıran,Özgür düşünebilen,Tartışabilen,Kendini rahat ifade eden,Sorgulayabilen,Yaratıcılığın ve yeteneklerinin farkında olup bunları kullanabilen,kendi kültürünü iyi bilen,Paylaşımcı,İşbirliğine açık bireyler yetiştirmektir.
Okulumuzu yenilememizde il milli eğitim müdürlüğünün çok büyük katkısı oldu.
Başta il milli eğitim müdürümüz sayın İsmail Çetin e,şube müdürümüz Ümit Yaşar Gürsoy a, ve ekibine,yine şube müdürümüz sayın Ömer Kaldırım ve ekibine çok teşekkür ediyorum.şeklinde konuşarak okulun bütün sınıf ve birimlerini velilere gezdirerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bazı öğrencilerin okuldan gitmek istememesi,sıralarda oturup kalması ise takdire şayan bir gelişme olarak değerlendirildi.
HABERCİ71 haber sitesi olarak ve diğer basın camiasınında destek vereceği güzel ve kaliteli eğitim çalışmalarında,diğer okullarımıza verdiğimiz destek gibi,sizinde hep yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz.koordinatör.A.Y

Bu haber 1747 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi