Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Kaymakam lık ve Belediye de bayramlaşma

Bahşılı da Kaymakam lık ve Belediye de bayramlaşma

Tarih 13 Eylül 2016, 14:48 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Kaymakam lık ve Belediye de bayramlaşma yapıldı

Bahşılı da Kaymakam'lık ve Belediye de bayramlaşma yapıldı

Bahşılı da bayramlaşma programı bayramın ikinci günü Kaymakam'lık makamında ve Belediye başkanlığında düzenlendi.

İlk Olarak Kaymakam'lık makamın da Kaymakam Harun Ersin Polat'ın makamında başlayan Bayramlaşma programı,Daha sonra Garnizon Komutanlığında Bölük komutanı Baş Çavuş Ercan Erçayan'ın makam da yaptığı karşılama ile devam etti.Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında İlçe Emniyet müdürlüğü vekili Komser Ertan Soykuvvet in makamında devam ederek Belediye’ye geçildi.



Belediye Başkanı İbrahim Uyar'ın makamında ziyaret edilerek yapılan bayramlaşmada Kaymakam Harun Ersin Polat,Garnizon Komutanı Ercan Erçayan,Emniyet müdür vekili Ertan Soykuvvet, AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar ve Kalabalık bir halk katıldı.


Belediye başkanı İbrahim Uyar makamda yapılan bayramlaşmada akın eden çocuklara Celal Bayar parkı karşısına kurulan luna parkın ücretsiz seans giriş biletini dağıttı.


Uyar yaptığı konuşmada şunları söyledi,Bayramlaşmalar insanlarımızın birlik beraberlik ve kardeşliğin sergilendiği kutlamalardır.Katılımlarınızdan dolayı Kaymakam ımız,Garnizon komutanımız,Emniyet müdür vekilimiz,AK Parti ilçe başkanımız ve değerli siz bahşılı lı hemşerilerime çok teşekkür ederim.Allahımıza hamd olsun ki bir bayramı daha kazasız belasız huzur ve neşe içerisinde kutluyoruz,herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.dedi.

Belediyedeki Bayramlaşmadan sonra Kaymakam,Garnizon komutanı,ilçe emniyet müdürü İlçe içerisinde ikamet eden gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.


ziyarette bulundukları gaziler,Musa Samur,terör gazisi,Mehmet Arslan,Görev gazisi,Amca oğlu Mehmet Arslan vazife malulü gazisi ve Cemil Yazıcı Kıbrıs Gazisi.İlçe protokolünün ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getirerek Kaymakam Polat a teşekkür ettiler.

 

Bu haber 1756 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi