Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAŞARIYA GİDEN YOLU RENKLERLE ANLATMAK.

BAŞARIYA GİDEN YOLU RENKLERLE ANLATMAK.

Tarih 24 Eylül 2016, 10:43 Editör PINAR YILMAZ

BAŞARIYA GİDEN YOLU RENKLERLE ANLATMAK.

BAŞARIYA GİDEN YOLU RENKLERLE ANLATMAK.

Kırıkkale de kaliteli eğitim veren okullar arasında ön sıralarda yer alan Özel Gazi Anadolu Kolej eğitim camiası resim öğretmeni Kadir Duruel'in hem tasarladığı hemde çizdiği bu renklerle ifade etmek istediği anlatımı görsel olarak sunarak öğretmenlerinde desteği ile haklı bir isim bulmuşlar.

BAŞARIYA GİDEN YOL

Başarıya giden yolda tecrübe var,kalite var,idareciler; Kurucu müdür Mehmet Al ve Eğitim Koordinatörü Bayram Aydaoğdu'nun hep desteklediği eğitim başarısı var,sosyallik var,Türk milletinin gelişmesinde yol tuttukları Mustafa Kemal Atatürk ün ideal ilkelerini kendilerine örnek alıp o yolda ilerlemek var,yani sizin anlayacağınız bu öğretmenlerde Başarının sırrı o renklerin ne anlama geldiği araştırılması noktasında Gök kuşağı renkleri,Türk ün renkleri ilerlemenin renkleri varda varrr.


Daha öncede Türk Bayrağı ve Atatürkü bütünleştiren bir çizimle kendini ispatlayan Kadir öğretmenin çalışmalarını takdirle izliyor,okul yönetimini ve öğretmenlerini yeni eğitim yılında kutluyoruz,başarılar diliyoruz haberci71 koordinatörü Ahmet Yaman.

Bu haber 1111 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi