Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da TOPALDEDE koruluğu kül oluyordu

Bahşılı da TOPALDEDE koruluğu kül oluyordu

Tarih 29 Eylül 2016, 00:35 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da TOPALDEDE koruluğu kül oluyordu

Bahşılı da TOPALDEDE koruluğu kül oluyordu

Bahşılı da TOPALDEDE koruluğu kül oluyordu

 Bahşılı Bahçeli mahallesi Topaldede mevkiindeki koruluk yakınında anız yangını çıkmış ve Ormanlık alana sıçradığı anda  yardım istenerek müdahale edilmiş ve Belediye itfaiyesi söndürerek koruluğu kurtarmıştır.

Topaldede türbesi altındaki arizide bilinmeyen bir sebeple çıkan anız yangını ormanlık alana sıçramış,vatandaşların telefon etmesi ile olay yerine gelen Belediye itfaiye ekipleri yangının önünü iş makinası ve itfaiye suyuyla keserek söndürdüğü ve türbe etrafındaki 110 dekarlık çam ve meşe ormanlığının kurtulduğu bildirildi.

Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar ile TEMA Bahşılı sorumlusu Yusuf Uyar yanan meşe ağaçlarını inceleyerek bu ormanlığımız tel çit çekilerek koruma altına alındı fakat yangın ve bilinçsiz anız yangını yapılmaması gerekiyor diyerek şunları söyledi.

Başkan Uyar,’çıkan yangın önce anızdan başlayıp sonra topalde ormanlık alanına sıçramış tel çiti geçerek  11 tane meşe ağacını yakmıştır.Belediye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile tüm ormanlık alan olan 110 hektarlık  ormanlık alanı alevler sarmadan söndürülmüştür.Üstün çabalarından dolayı itfaiye ekibimize teşekkür ederim.İnsanlarımızın dikkat etmesi gereki eğer anız içerisinde türlü canlı varlıkların olduğunu onların toprak için ne kadar yararlı olduğunu anlayabilseler bu yangınlara müdahil olmayı bırak bundan sonrada herkese engel olurlar şeklinde konuşarak üzüntüsünü dile getirdi.

 

 

Bu haber 881 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi