Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da bir şahsın kapı komşusunu arsa yüzünden vurdu

Bahşılı da bir şahsın kapı komşusunu arsa yüzünden vurdu

Tarih 07 Ekim 2016, 00:39 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da bir şahsın kapı komşusunu arsa yüzünden vurdu

Bahşılı da bir şahsın kapı komşusunu arsa yüzünden vurdu

Bahşılı da bir şahsın kapı komşusunu arsa yüzünden vurduğu iddia edildi

Bahşılı da bir şahıs kapı komşusu ile girdiği tartışma yüzünden VERİCİLERİN TEPE MEVKİİNDE ARACININ YANINDA silahına davrandığını ve komşususu Cemalettin Gündoğduyu vurduğu iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Bahşılı emniyetine gelen bir ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri aracının yanında yatan bir şahıs görürler.Bahşılı doğanay mahallesi vericiler tepesi yanında 71 EY 191 Plakalı aracının yanında Cemalettin Gündoğdu (1960) ölü bulunur.

Sonradan öğrenilen bilgilere göre iki komşu olan Cemalettin Gündoğdu ve İbrahim Karayel aynı araçla gittikleri vericilerin tepede buluşarak tartışmaya başlarlar,sebebinin ise müşterek bir arsa yüzünden olduğu ve anlaşamadıkları için tartışdıkları  İ.Karayelin silahı ile C.Gündoğ’duyu vurduğu daha sonrada Emniyet müdürlüğüne giderek teslim olduğu,olayı Kırıkkale Emniyet müdürlüğünün yürütüğü öğrenildi.

vurularak olay yerinde vefat eden Gündoğdu Belediye cenaze aracı ile İhtisas Hastanesi morguna kaldırılır.Yakınlarının olay yerine gelerek feryat ettiği ve yas tutukları ,ayrıca böyle hungarca tartışmaların bir tarla,bir arsa yüzünden birdaha olmaması temennisinde bulundu.


 

Bu haber 1491 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi