Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Karaahmetli Köyü aile parkı ve gölün işletmeciliğine talip

Karaahmetli Köyü aile parkı ve gölün işletmeciliğine talip

Tarih 13 Ekim 2016, 01:33 Editör PINAR YILMAZ

Karaahmetli Köyü aile parkı ve gölün işletmeciliğine talip

Karaahmetli Köyü aile parkı ve gölün işletmeciliğine talip

Bahşılı ilçesi Karahametli köyü muhtar ve encümenleri Kapulukaya barajı gölünün sahipsiz başıboş olduğunu ,muhtarlık olarak işletmesine talip olduğunu açıkladı.

Edinilen bilgiye göre Karaahmetli kasabalıktan köy sitatüsüne düşürüldüğünden beri hizmet yapılmaya devam edildiği ,ancak göl ve parkın işletmesinin DSİ ve özel idareye geçtiğini bildirildi.

Köy muhtarı Muzaffer Sarıtaş ise ,’’köy tüzel kişiliği ile ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını köyün Şehitlik parkı ile,sahil yolu asfaltını yaptırdıklarını ileterek devam etti,’’göreve geldiğim günden beri demokratik bir muhtarlık seçiminden sonra belediye binası bize tahsis edildi.Ayrıca Vali’miz,Bahşılı Kaymakam’ımız,Özel idare müdürümüz’ün destekleri ile köy içerisine bir su deposu kazandırdık.

Ayrıca il genel meclis başkanımız ve üyelerimizin gayretleri ile sahil yoluna gelişli gidişli olmak kaydıyla,14 km.soğuk asfalt yapıldı.Köy meydanındaki parka şehit Mikail Dönmez in ismini vererek tekrar elden geçirip güzel bir yarım kemer yaptırdık.Daha önceden hibe yolu ve bazı vatandaşlarımızın katkısı ile  bir kepçe almıştık.şimdi sahil kıyısında olan piknikçilerin akınına uğrayan göl kıyısı işletmesini muhtarlık heyetimize tahsis edilmesini arzu ediyoruz.Park şu anda korunmasız ve sahipsiz olduğu için pikniğe gelen insanlar tarafından çöp,poşet ve artık maddeler bırakılması nedeni ile kötü görünmeye başlandı.Bunların denetim altında tutulması ve bakım yapılması için DSİ ve Özel idarenin buranın bakımı ve işletmesini bizlere vermesini talep ediyoruz.


 

Tabiat parkımızın canlanmasını ,hayvan çeşitleri ile görselliğini kazanmasını istiyoruz. Diyerek,Karaahmetli Köyünün sahil kentini andırdığını fakat bu gölle,bu sahille hiçbir şey yapılamadığını,muhtarlığa işletme verilirse harebe olmaktan kurtarılacağını iletti.

Bu haber 1463 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi