Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
17 AĞUSTOS LİSESİNDEN ŞEHİTLİĞİ ZİYARET

17 AĞUSTOS LİSESİNDEN ŞEHİTLİĞİ ZİYARET

Tarih 14 Ekim 2016, 11:44 Editör PINAR YILMAZ

17 AĞUSTOS LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ.

17 AĞUSTOS LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ŞEHİT AİLELERİNİ VE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ.

        17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bilgin Cankar, Öğretmen arkadaşları ve Öğrencileri tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ve Dernek üyeleri ile beraber de Şehitliği ziyaret ettiler.

        Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal “17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bilgin Cankar ve öğretmen arkadaşlarına Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi Vatan Sevgisi bilinciyle yetiştirdikleri için teşekkür etti.

        Düzenlenen ziyarette Öğrencilere ve Şehit ailelerine seslenen Okul Müdürü Bilgin Cankar” Okulumuz Öğrencileri ve mesai arkadaşlarımızla Sizleri ve Sizlerin nezdinde Aziz Şehitlerimizi ziyaret ettik. Siz değerli Dernek Başkanımızı ve Şehitlerimizin ailelerine bu ortamı sağladığınız için çok teşekkür ediyoruz.

        Peygamber Efendimizin kucak açarak beklediği ve 70 kişiye şefaat etme hakkı verilen Şehitlerimize Allahtan rahmet, geride bıraktıkları ailelerine Sabri cemil diliyorum” dedi.

 

        Dernek ziyareti sonrası Şehitlik ziyaretinde Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlik hakkında bilgi verildi. Tüm Şehitlerimiz anısına Kuran ve dua edildi. Öğrencilerin Şehit kabirlerini, kabirleri başında bekleyen ailelerini ziyaret etmeleri ile program son buldu.

 Takım elbiseli öğrencilerin ve dernek yönetiminin gözleri önünde eli cebinde olan bu şahıs kimse lütfen şehitlere saygılı olalım,başka söylenecek çok şey varda şimdilik bir uyarı ile geçiştirelim.Belliki farkında olmadan Türk milletinin alışkanlığı olan ellerinde ya tesbih,ya anahtarlık, ayda böyle ceplerinde taşımayı bir marifewt sayarız ama şehitlikte,türbelerde,camilerde ve birde makamlarda aman dikkat edelim.

Bu haber 1151 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi