Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sosyete Pazarı Kırıkkale de

Sosyete Pazarı Kırıkkale de

Tarih 19 Ekim 2016 Editör PINAR YILMAZ

Sosyete Pazarı Kırıkkale de makro avm de açıldı

Sosyete Pazarı Kırıkkale’de

  


Alışveriş sektörüne yenilik getirecek ve Kırıkkale’de ilk olma özelliği taşıyan Ankara’nın en meşhur Sosyete Pazarı, Makro AVM içerisinde açıldı. Her Pazartesi ve Salı günü hizmet verecek olan ve 500 standın yer aldığı pazarda, kaliteli ürünler uygun fiyata satışa sunuluyor.

PAZARTESİ VE SALI GÜNLERİ AÇIK

Ankara’nın en meşhur Sıhhiye Sosyete Pazarı, Kırıkkale Makro AVM’nin ikinci katında Kırıkkale halkının hizmetine açıldı. Giyim, aksesuar, ev eşyası ve birçok ürünün bulunduğu pazarda 500 adet stant yer alıyor. Her Pazartesi ve Salı günleri saat 10.00-21.00 arası açık kalacak olan Sosyete Pazarı’nda, her bütçeye uygun ürünler de yer alıyor.

 

HER MAHALLEYE ÜCRETSİZ SERVİS

13 Star Limitet Şirketi adı altında kurulan Sosyete Pazarı, Sonbaharın gelmesiyle birlikte kışlık kıyafetler alma telaşına düşen vatandaşların da uğrak noktası oldu. Her mahalleye ücretsiz servislerin de bulunduğu bu pazarda, Kırıkkale halkı için bütün kolaylık düşünülmüş durumda.  Çok çeşit ürünleri, uygun fiyatlara bulabilen vatandaşlar da, Kırıkkale’ye böyle bir pazarın açılmasının mutluluk verici oluğunu ifade ettiler.

 

AÇILIŞTA ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Makro AVM’nin ikinci katına kurulan pazarın açılışında Cüneyt Özgür ve Burcu Telli'nin açılışa özel halk konseri de vatandaşlar tarafından büyük ilgi ördü. Etkinliğin açılışında Palyaço, pamuk prenses, tahtabacak, maskotlar, balonlar, sürpriz hediyeler, yüz boyama etkinlikleriyle de çocuklar unutulmadı. 13 Star Limitet Şirketi’nin öncülüğünde, çocuklarda açılışta eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

KALİTELİ ÜRÜNLER, UYGUN FİYATA

Etkinlik hakkında bilgiler veren Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz, Ankara Sıhhiye’de bulunan ve büyük ilgi gören pazarı Kırıkkale’ye kazandırdıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bir yıllık bir anlaşma yaptıklarını söyleyen Müdür Korkmaz, 500 stantta yer alan esnafların, şehir istihdamına katkı sağlamak amacıyla Kırıkkaleli personel çalıştırdıklarını söyledi.

 

KIRIKKALE’YE KATKI SAĞLAYACAK

Korkmaz, “Bizim alışveriş merkezimiz, her yönüyle ulaşılabilecek bir bölgede. Uzun zamandır ne yapabiliriz, Kırıkkale’ye ne kazandırabiliriz düşüncesi içerisindeydik. Görüşmelerimiz sonucunda böyle bir yerin açılmasına karar verdik. İşletme yetkililerimize işlerinde başarılar diliyorum. İnşallah Sosyete Pazarı’nı Kırıkkale halkımız sevecek. Açılışın ilk günü olması nedeniyle de büyük ilgi var” şeklinde konuştu.


 

Bu haber 1661 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi