Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Büyük Yağlı'da Dayanışma Yemeği

Büyük Yağlı'da Dayanışma Yemeği

Tarih 10 Ağustos 2009, 10:36 Editör PINAR YILMAZ

Büyük yağlı belediyesinden birlik beraberlik yemeği verildi.
1976 yılında kurulan 33 yıllık belediye halkını bir araya topladı

 

Büyük yağlı belediyesinden birlik beraberlik yemeği verildi.

 1976 yılında kurulan 33 yıllık belediye halkını bir araya topladı.

Kırıkkale Bahşılı anayol kavşağına bulunan Gazioğlu gül dinlenme tesislerinde öğle yemeği ile büyük yağlılar bir araya geldi.

Belediye başkanı Mevlüt Özçelik ise duygularını şöyle dile getirdi,”Kırıkkale’deki ve kasabadaki büyük yağlıları bir araya getirip dayanışma içerisinde olmamızı istedim.

sadece kendimiz varız,bu gecede muhalif, kendi partilim ayırımı yapılmadı amaç birlik ve beraberliği sağlamaktır.9 Ağustos unutulmayacak bunu elimizden geldiği sürece hep yapacağız.büyük yağlı kimliğine sahip olan herkesi yemeğe çağırdık,sadece büyük yağlıya has bir yemektir.kasaba halkımız hemşerilerimizi birleştiren bir belediye başkanı olmak istiyorum.33 yıldır var olan 1976 yılından kasaba olan belediyemizin  devam etmesini arzu ediyorum.böyle bir beraberlik yemeğinin yapılması ilk defa oluyor,bakın eski başkanlarımızı da çağırdık,yılmaz bey ve muhlis beyde geldi.ayırım yapılmadan yemeğimize gelen bütün hemşerilerime çok teşekkür ederim.”diyen başkan özçelik, bu yemeğin bir ilk olduğunu bundan sonrada her yıl Ağustos ayında yapılacağını belirtti.

AYHaberci

Bu haber 4743 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi