Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı Belediye sine yeni itfaiye

Bahşılı Belediye sine yeni itfaiye

Tarih 09 Ocak 2017, 01:57 Editör PINAR YILMAZ

BAŞKAN UYAR, 41 YILLIK BELEDİYE YE ezdem ihtiyaçlarından biri olan itfaiye aracını Belediyeler birliğinden temin ederek araç filosunu güçlendirdk.i

Bahşılı Belediye’sine yeni itfaiye alındı
 BAŞKAN UYAR, 41 YILLIK BELEDİYE YE ezdem ihtiyaçlarından biri olan itfaiye aracını Belediyeler birliğinden temin ederek araç filosunu güçlendirdik.
Bahşılı Belediyesi önünde düzenlenen törenle kurban kesilerek itfaiye hizmete girdi.

Başkan Uyar burada yaptığı konuşmada ŞUNLARI SÖYLEDİ. 
Uyar,1984 yılında Bahşılı belediyesi teşkilatı kuruldu ve 41 yıldır gerçek anlamda bir itfaiye aracı yoktu.seçim vaatlerimizdede verdiğimiz sözde itfaiye alacağımızı tahahhüt etmiştik şim di onu yerine getirmiş oluyoruz.Yapılan yoğun brokrasi çalışmalarımızla Belediyeler birliğine girişimde bulunduk.Başkanlığını büyük şehir belediye başkanı Kadir Topbaş ın yeptığı teşkilatta genel sekreter Hayrettin bey bize destek sağladılar.Burada Millet vekilimiz Apdullah Öztürk ve Kırıkkale Belediye başkanımız Mehmet Saygılı da il ve ilçe teşkilatımızada destek verdikleri için hepsine teşekkür ediyorum.


İtfaiyeci olarak seçilen 6 itfaiye eri ve çavuşumuzu çeşitli eğitimlerden geçirerek hazır hale getirdik.aracımızda geldi,bundan sonra Allah vermesin çıkacak yangınlarda seri bir şekilde müdahale etmek,vatandaşımızın can ve mal kaybını en aza indirmek amacındayız.Bu itfaiyemiz İlçemize ve Halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.dedi. 
Kurban kesilerek kanı araca sürülürken programa AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,Beeldiye başkanı İbrahim Uyar,Başkan Yardımcıları Özcan Akdeniz,Faruk Şarlıoğlu ve meclis üyeleri,esnaflar,muhtarlar  ve halk katıldı.

 

Bu haber 1455 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi