Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Delice MYO Yeniden Açılıyor

Delice MYO Yeniden Açılıyor

Tarih 21 Ocak 2017, 13:43 Editör PINAR YILMAZ

Delice MYO Yeniden Açılıyor

Delice MYO Yeniden Açılıyor

2016-2017 akademik dönemine kadar Kırıkkale Üniversitesine bağlı olarak eğitime devam eden ve bu yıl bazı gerekçelerle kapatılan Delice Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 Akademik döneminde yeniden aşılacağı açıklandı. Gerekli girişimleri yaptıklarını belirten Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem “Yeni akademik dönemde Delice MYO çok bölümlü olarak hizmet verecektir” diye konuştu.

2008 YILINDA KURULMUŞTU

2008 yılında kurulan ve 2008-2009 eğitim-öğretim yılında Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü ile eğitime başlayan Delice Meslek Yüksek Okulu, 2016-2017 akademik dönemi öncesinde bazı gerekçelerle kapatılmıştı. Delice MYO, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Organik Tarım Programı, Süt ve Besi Hayvancılığı (Büyük ve Küçük Baş Hayvan Yetiştiriciliği) Veterinerlik Bölümü, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı, Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümü Sosyal Hizmetler Programı olmak üzere toplam 3 bölüm ve bu bölümlere bağlı 4 programla eğitim veriyordu.

ÇOK BÖLÜMLÜ OLARAK AÇILACAK

Delice MYO’nun kapatılması her kesimin tepkisini çekmişti. Delice MYO’nun yeniden açılması için üzerine düşen her türlü görevi yerine getiren Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem’in girişimler sonuç vermiş durumda. Konuyla ilgili yapılan görüşmeler hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özdem “Delice Meslek Yüksek Okulumuz için rektör bey ve teknik ekiplerimizle rektörlük makamında bir araya geldik. Projenin ön hazırlık çalışmalarını yaptık. Yeni Eğitim-Öğretim yılında meslek yüksekokulumuz çok bölümlü olarak hizmet verecektir. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

(KALE HBR)

Bu haber 917 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi